Instagram video indir

YVES ROCHER müşteri hizmetleri │ çağrı merkezi │ iletişim numarası

YVES ROCHER müşteri hizmetleri │ çağrı merkezi │ iletişim numarası ÇağrıMerkezin
çağrı merkezi numarası
e-posta adresi
yardım sayfası https://www.yvesrocher.com.tr/contact-email-vpi
hızlıca müşteri hizmetine bağlanma Mesai saatleri içinde aradıysanız 2’e bastığınızda müşteri hizmetlerine bağlanabilir, mesai saatleri dışında aradıysanız 1 e basarak mesai saati içerisinde geri aranacaksınız.
zorluk 2/10
süre Tahmini bekleme süreniz 3 dk.
çağrı merkezi çalışma saatleri 09.00/19.00
genel merkez adres Esentepe mahallesi Büyükdere caddesi Bahar sokak no:13/19 River plaza kat:8 Şişli  / İstanbul

yves rocher çağrı merkezi kısa bilgi

Yves Rocher Ürünleri Bitkisel mi?

Kozmetik markaları arasında kendini ön plana çıkartan ve kendini ayıran marka Yves Rocher, bugün hem bitkisel hem de kozmetik – güzellik alanında üretim yaptığı ürünleriyle beraber doğaya saygılı bir biçimde cildinizin güzelleşmesine karşın da etkin bir şekilde ürünlerini üretiyor. Bu alanda bitki içerikli olmasına özen gösterilen b ürünlerle ilgili olarak her zaman organik tarım yetiştirilen bitki özlerinden faydalanarak ürünlerin üretimlerini de sağlamaya çalışıyor.

Yves Rocher Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak her konuda ürünlere veya mağaza/gönderi hizmetlerine ilişkin konularda kurumsal destek alabilirsiniz. İletişim telefon numarasını çalışma saatleri içinde aramanız yeterlidir.

  • Yves Rocher Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 850 755 19 59

Yves Rocher Müşteri Hizmetlerine Direkt Bağlanma

Her gün 09.00 – 19.00 saatleri arasında Yves Rocher müşteri hizmetlerini arayabilir ve müşteri temsilcisi ile direkt görüşmeler yapabilirsiniz. Müşteri temsilcisine bağlanmak için çağrı merkezi telefon numarasını aramanız yeterlidir.

Yves Rocher Sipariş Takibi

Yves Rocher online satış mağazası üzerinden yaptığınız alışverişlerinizde gönderi durumunu takip etmek için alışveriş yaptığınız hesabınıza kayıtlı e – posta adresinize sipariş numaranızla birlikte bir form gönderilecektir. Sipariş numarası ve isim soyisim bilgilerini ilgili e – posta adresine ileterek sipariş durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Benzer şekilde sipariş takibi için çağrı merkezi iletişim kanalının veya alışveriş hesabında yer alan ‘’siparişlerim’’ bölümünden de takip yapılması mümkündür.

  • Yves Rocher Sipariş Takibi

Yves Rocher Şikayet Hattı

Yves Rocher mağazalarından veya online satış mağazası üzerinden yapılan alışverişlere ilişkin ürün ve hizmetlerle ilgili her konuda şikayet bildirimini güncel iletişim kanalarının herhangi birini kullanarak firmaya iletebilirsiniz. Şikayet bildirimleri için ayrıca özel bir iletişim hattı belirlenmemiştir. Ancak çağrı merkezi iletişim numarası ve e –posta adresini kullanarak şikayet bildirimi kısa süre içinde yapılabilir.

Yves Rocher Sosyal Medya Hesapları

Yves Rocher sosyal medya hesaplarını takip ederek yeni ürünler ve kampanyalar hakkında yapılan en son duyuruları takip edebilir ve ürün veya hizmetlere yönelik geri bildirim verebilirsiniz.

  • Yves Rocher Facebook
  • Yves Rocher Linkedin
  • Yves Rocher Youtube
  • Yves Rocher Instagram

Yves Rocher Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma
Yves Rocher müşterilerine daha iyi bir hizmet vermek için çağrı merkezi ağını oluşturmuştur. Yves Rocher müşteri hizmetleri telefon numarası 0212 325 87 87’dir. Markanın iletişim telefon numarasını arayarak ürünleri hakkında sormak istediklerinizi, şikayetlerinizi ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Yves Rocher iletişim e-posta adresi:

[email protected]

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
ÖSYM Müşteri Hizmetleri |Çağrı Merkezi Telefon Numarası ÇağrıMerkezin
Read More

ÖSYM Müşteri Hizmetleri |Çağrı Merkezi Telefon Numarası

ÖSYM telefon numarası olarak adlandırılan devlet kurumu yükseköğretim programlarına girmek için başvuran adaylar arasından, puan türlerini, sıralamayı ve başarı oranını ayıran bir kurum olma özelliği taşır. Merkezi Ankara’da yer alır. ÖSYM müşteri hizmetleri bu konu hakkında daha detaylı bilgiler ile hizmet vermektedir.
Valorant ÇağrıMerkezin
Read More

Valorant

İçerik Listesi Hide ValorantValorant İndir | Valorant Oyna | Valorant DownloadRiotgames İndir | Valorant GirişValorant Hesap Aç |…
Youtube video indir