Instagram video indir

HGS Müşteri Hizmetleri | HGS Çağrı Merkezi 2022

hgs iletişim bilgileri, hgs telefon no, hgs irtibat tel, hgs canlı destek, hgs müşteri temsilcisi, hgs şikayet hattı, hgs çağrı merkezi numarası, hgs müşteri hizmetleri numarası, hgs müşteri hizmetleri, hgs çağrı merkezi
HGS Müşteri Hizmetleri | HGS Çağrı Merkezi 2022 ÇağrıMerkezin

HGS Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Geri Arama  Evet
Gerçek Kişi Evet
Çalışma Saatleri HGS çağrı merkezi 7/24 aranabilir.
En İyi Arama Saati 08:15 – 09:45
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

HGS İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Kaçak Geçiş HGS kaçak geçiş hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.
Yardım Sayfası HGS yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Fax
Genel Müdürlük Adresi Karayolları Genel Müdürlüğü İnönü Bulvarı No: 14 06100 Yücetepe/ANKARA
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram

HGS Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

HGS ile ilgili merak ettiğiniz konuları aşağıda inceleyebilirsiniz. Sizin için HGS hakkında en çok merak edilen soruları cevaplandırdık! Yorumlarda HGS ile ilgili görüş, öneri ve sorunlarınızı belirtebilirsiniz.

HGS Nedir? Nasıl Kullanılır?

HGS, ücretli otoyol ve köprülerde kullanmak için geliştirilmiş bir hizmettir. Bu sistemde araba, kamyon, tır vb. araçlar özel gişeler aracılığıyla doğrudan geçiş yapabilir. Ödeme, kart veya araç camındaki etiketten gerçekleştirilir.

HGS Nasıl Çalışır?

HGS etiketleri pasif RFID(Radyo Frekansı ile Tanımlama) sistemiyle çalışır. Araç camlarında bulunan bu sticker, sistem tarafından doğrulanır ve ödeme gerçekleştirilir. Bakiyede yeterli miktar yoksa 15 gün ek ödeme süresi verilmektedir.

HGS Etiket Ve Kart Farkları Nedir?

HGS etiket sisteminde, araç etiketle ilişkilendirilir. Yeni bir araç alındıysa ve eski HGS etiketi iptal edilmediyse tüm işlemler aynı etiketle yapılır. Sık sık araç değiştirmeyenler için uygundur.

HGS kart sistemi ise sık sık araç değiştiren ve farklı araç kullanan kişiler için idealdir. Bu sistemde özel kartlar, gişelerde okutulur.

HGS Nasıl Alınır?

HGS PTT şubelerinden ve anlaşmalı bankalar veya benzin istasyonlarından alınır. HGS almak için araç ruhsatı ya da fotokopisi ve T.C. kimlik kartı yeterlidir.

HGS Anlaşmalı Bankalar Hangileri?

HGS anlaşmalı bankalar ile HGS başvurusu yapabilir veya bakiye yükleyebilirsiniz:

  • Akbank
  • Albaraka Türk
  • Kuveyt Türk
  • Halk Bankası
  • Yapı Kredi Bankası
  • Ziraat Bankası
  • QNB Finansbank
  • Garanti BBVA
  • İş Bankası
  • Denizbank
  • TEB

HGS Anlaşmalı Benzin İstasyonları Hangisidir?

HGS anlaşmalı benzin istasyonları ile HGS bakiye yükleme, kart vb. işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz:

  • Türkiye Petrol
  • Shell
  • Petrol Ofisi
  • Total 
  • Opet
  • BP

HGS Bakiyemi Nasıl Öğrenebilirim?

HGS bakiyenizi E-Devlet sistemi ile kolayca öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda HGS çağrı merkezi veya web sitesinden de sorulama yapmak mümkündür. Web sitesinden HGS sorgulaması yapmak için tıklayın.

HGS Geçiş İhlali Nedir?

Ücretli otoyol ve köprülerden geçtiğinizde HGS etiketi veya kartınız yoksa ya da hesapta bakiyeniz yetersizse geçiş ihlali yapmış olarak kabul edilirsiniz. 

Gişeden ihlalli geçtiğiniz günden itibaren 15 gün ödeme süresi verilir. Bu süre içinde ödeme yapmayanlar, geçiş ücretinin dört katını ödemek zorundadır.

HGS Ödemesi Nasıl Yapılır?

HGS ödemesi yapmak için anlaşmalı bankaların online bankacılık veya müşteri hizmetlerini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda PTT şubelerinden ve HGS çağrı merkezi numarasından da ödeme yapılabiliyor.

HGS Cezam Var Mı?

HGS cezanızı öğrenmek için E-devlet’ten HGS sorgulama bölümüne göz atabilirsiniz. Bununla birlikte HGS müşteri hizmetleri de yardımcı oluyor.

Sorgulama yapmak için tıklayın.

HGS Etiket Ve Kart Ücreti Nedir?

HGS kart ücreti 25 TL’dir. Etiket ücreti ise 12,5 TL olarak belirlenmiştir. Her iki uygulamada da 50 TL bakiye ödemesi yapmak zorunludur.

HGS Ücreti Nedir?

HGS ücreti otoyol ve köprülere göre farklılık gösteriyor. Bununla birlikte araç sınıfına göre de ücret tarifesi değişiyor. HGS ücretlerini yakından incelemek için tıklayın.

Araç Satılınca HGS Ne Olur?

Aracınızı sattığınızda HGS etiketini camdan sökmeniz gerekir. Etiket, camdan söküldüğünde işlevsiz hale gelecektir. İçinde bulunan bakiyeyi 1 ay sonra PTT şubelerinden alabilirsiniz.

Kartlı sistemi kullanıyorsanız, HGS çağrı merkezi numarasıyla iletişime geçerek yeni plaka tanımlaması yaptırabilirsiniz.

HGS ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

HGS bakiye bilgileri için öncelikle yapmanız gereken ilk adım sisteme girerken vereceğiniz telefon numarasının aktif ve geçerli olmasıdır. Verdiğiniz numara ve bilgilerinizi kullanarak internet üzerinden hgs bilgilerinizi, geçişlerinizi ve bakiye bilgilerinizi görebilirsiniz. Mobil telefon üzerinden ister uygulamalar ile isterseniz de internet üzerinden bilgilerinizi ve detaylarına erişim sağlayabilir, bakiyenizi arttırabilirsiniz.

Aracınızı sattığınız zaman plaka üzerine tanımlı olan hgsnizi mutlaka kapatınız. Bu işlem için hgsnizi açtırmış olduğunuz banka ya da ptt gibi şubelere giderek işleminizi gerçekleştirmeniz gereklidir. Aracınızı değiştirdiğiniz zaman hgsnizi yeni aldığınız aracın plakasına taşıyabilir ve bu şekilde kullanıma devam edebilirsiniz. Hgs bakiyenizi ve varsa geçiş ihlallerinizi sistem üzerinden belirli aralıklarla kontrol ediniz. Cezalı durumlara düşmemeniz için hgs bakiyenizin olmasına dikkat ediniz.

HGS’nin 0850’li bir çağrı merkezi iletişim telefon numarası bulunmaktadır. Bu çağrı merkezi aracılığıyla aboneliğiniz hakkında, geçişler ve geçiş ihlalleri hakkında detaylı bilgiler edinebilir; istek, soru, öneri ve görüşlerinizi kolayca HGS’ye bildirebilirsiniz.

HGS MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Hgs ile ilgili yaşadığınız sorunlara en kısa ve etkili çözüm için hgs müşteri hizmetleri numarasını arayabilir ve gerekli bilgiyi, desteği alabilirsiniz. Hgs oldukça yaygın olarak kullanıldığı için ayrıca sistemsel bir alt yapısı mevcut olduğu için sorun yaşama ihtimaliniz de bulunmaktadır. Bu gibi durumlarda yedi gün yirmi dört saat boyunca arayabileceğiniz müşteri hizmetleri iletişim numarasının bulunması ve bunun aktif olarak çalışması oldukça önemlidir. Müşteri hizmetleri üzerinden bakiyenizi öğrenebilir, geçiş ihlal bilgileriniz varsa bu bilgileri öğrenebilir, hgs ile ilgili diğer işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

HGS Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
0850 460 60 60

Arama Terimleri: hgs iletişim bilgileri, hgs telefon no, hgs irtibat tel, hgs canlı destek, hgs müşteri temsilcisi, hgs şikayet hattı, hgs çağrı merkezi numarası, hgs müşteri hizmetleri numarası, hgs müşteri hizmetleri, hgs çağrı merkezi

Arabamı Sattım HGS Ürünüm İçin Ne Yapmalıyım?

Araç satış sonrasında araçta yapışmış etiketi duran HGS ürünü için yapabileceğiniz şey PTT merkez veya iş yerlerine ulaşarak iptal talebinde bulunup yeni bir HGS etiketi almak olacaktır. Ürünle ilgili olarak bakiye kontrolü yapıp 7 gün içerisinde yeni HGS etiketine bakiyenizin aktarımını yaptırabilirsiniz. Eğer yeni HGS almak istemiyorsanız ürünün 1 ay içerisinde iptaliyle beraber içinde kalan bakiyeleri de PTT’den talep edebilirsiniz.

HGS Kartlar Çoklu Araçta Kullanılabilir mi?

HGS kart ya da etiketlerle ilgili olarak merak edilen, en çok sorulan sorulardan biri de HGS kartlarda çoklu araç kullanımı mümkün mü sorusudur. Konuyla ilgili olarak tek hesap üzerinde 1 araç bulunması gerçeğidir. Eğer HGS kartınız varsa, kartı alırken belirlediğiniz araç üzerinde kullanım söz konusu olup daha fazla araçta kullanım ne yazıkki mümkün olamamaktadır.

HGS Kart veya Etiketi Nasıl Alınır?

HGS kartına sahip olmak için bazı evraklara ihtiyacınız bulunuyor. Başvuru yaparken bireysel başvurularda kimliğiniz, ruhsat ve ruhsat fotokopisi ile birlikte PTT’ye başvurabilirsiniz. Eğer bir kurum adına alınacaksa ürünün temsil belgesi, araç ruhsatları ve ruhsat fotokopileri ile başvuru yapabilirsiniz.

Hgs Müşteri Hizmetleri Resmi Adresi

HGS’ye resmi yol ile başvurmak, posta göndermek istediğinizde, yapacağınız şey adresi bilmektir. HGS’nin resmi adresi, müşteri hizmetleri posta adresi nedir? Merak ediyorsanız aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

Adres: Karayolları Genel Müdürlüğü İnönü Bulvarı, No: 14, Posta kodu: 06100 Yücetepe/ANKARA

Hgs Müşteri Hizmetleri Fax Numarası

HGS ve HGS kartınızla ilgili tüm sorunlarınızla görüşme yapabileceğiniz FAX numarası aşağıdaki gibidir. Sizlerden fax istenmesi, itiraz, talep ya da şikayetlerinizi aşağıdaki FAX numarasını kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Hgs Fax: 0 312 801 04 04

HGS Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi

HGS hakkında tüm talep, şikayet ya da önerilerinizi yapabileceğiniz e-mail yoluyla bir kanal da bulunmaktadır. Basit bir şekilde e-mail yoluyla görüşme yapmak istediğinizde, doğrudan aşağıdaki email ile iletişime geçebilir ve mail gönderebilirsiniz. HGS, tüm resmi emaillerin gönderimi sonrasında dikkate alarak taleplerinizi karşılayacak nitelikte okumaktadır.

Hgs E-Posta Adresi: 

HGS Facebook

HGS Twitter

HGS İnstagram

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir