Instagram video indir

Horoz Lojistik Müşteri Hizmetleri | Horoz Lojistik Müşteri Hizmetleri

Horoz Lojistik Müşteri Hizmetleri | Horoz Lojistik Müşteri Hizmetleri ÇağrıMerkezin

1942 yılında kurulan Horoz Lojistik, uluslararası ortaklıkları, istihdamı, yarattığı ekonomi ve sağladığı katma değeriyle lojistik sektörünün liderliğini yapan dev bir şirkettir.

Lojistik sektöründe Türkiye’nin ilk milli kuruluşu olan Horoz bugün, 5 kıtada, 107 ülkede, 600 noktada Entegre Lojistik Çözümler üretebiliyor.

Horoz Lojistik Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Pazartesi – Cuma: 09:00 – 18:00
Cumartesi: 09:00 – 13:00
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Horoz Lojistik İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Gönderi Takibi Horoz Lojistik kargonuzu sorgulamak için tıklayın.
Teklif Al Horoz Lojistik’ten kargo, lojistik, depolama vb. işlemlere dair teklif almak için tıklayın.
Posta Adresi PK: 34217
Genel Müdürlük Adresi Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu 2538. Sokak Kısık Plaza Kat:1 NO:6 Bağcılar İSTANBUL
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram , LinkedIn 

Horoz Lojistik İletişim Numarası

Horoz Lojistik Türkiye’de taşımacılık ve kargo sektörlerinde aktif olan en önemli firmalardan biridir. Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve sektörüne karşı olan yenilikçi yaklaşımlarıyla başarılı marka kampanyalarını yönetmekte ve müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekillerde cevap vermektedir. Bu başarısındaki en önemli etmenlerden biri Horoz Lojistik iletişim ağının etkili planlanmasıdır. Kullanıcısıyla ilgili olumsuz bir durum ortaya çıktığında Horoz Lojistik telefon hattıyla irtibata geçmektedir.

Horoz Lojistik Sahibi Kim?

Horoz Lojistik 1942 yılında Gaziantep şehrimizde Mehmet Emin Horoz tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca Horoz Lojistik merkez ofis binası da İstanbul Bağcılar’da konumlanmıştır. Tam adresini internet sitesi üzerinden Horoz Lojistik iletişim sayfasına giderek öğrenebilirsiniz.

Horoz Lojistik Çalışma Saatleri

Horoz Lojistik çalışma saatleri Cumartesi günleri dahil hafta içi 08:30 ve 18:00 saatleri aralığındadır. Pazar günleri ise kapalı olarak kalmaktadır. Kısacası Horoz Lojistik dağıtım günleri Pazar günü hariç haftanın her günü şeklindedir. Kargolarınız hakkında yardım alabileceğiniz Horoz Lojistik çağrı merkezi çalışanlarına bu zaman aralığında ulaşabilirsiniz.

Horoz Lojistik Genel Müdürlük Telefon

Belirtilen Horoz Lojistik telefon numarası aranarak kurumsal çözümlerle ilgili danışmanlık alınabilir. Kargo işlemleri dışında depolama hizmeti ve lojistik gereksinimlerinize özel çözümler de sunmaktadır.

Horoz Lojistik Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Toplam 5 kıtada ve 100’den fazla ülkede taşımacılık ve depolama hizmetleri sunulmaktadır. Bununla birlikte şirketlerin lojistik ihtiyaçlarına özgü teklifler de gerçekleştirilmektedir. Yurtiçi ve yurtdışında sağladığı geniş imkanları kullanıcısıyla buluştururken aynı zamanda Horoz Lojistik iletişim numarası ile onların deneyimlerini dinlemektedir. Ülkemizde kargo konusunda yaptığı çalışmalarla ilgili mağduriyetiniz olması halinde alttaki numarayı kullanınız. Horoz Lojistik müşteri hizmetleri İstanbul dahil diğer tüm illerdeki yurtiçi gönderileri için bu hattı kullanmaktadır.

  • Horoz Lojistik Müşteri Hizmetleri : 

Horoz Lojistik Şikayet Hattı

İnternet adresinde yer alan Horoz Lojistik iletişim sayfasında “Müşteri İletişim Formu” bulunmaktadır. Formu doldurduktan sonra size ulaşım sağlanmadıysa Horoz Lojistik müşteri hizmetleri direk bağlanma yöntemini deneyiniz. Bunun için üstteki numarayı aramanız yeterlidir.

Horoz Lojistik Kargo Takibi

Gönderinizin nerede olduğunu öğrenmek istiyorsanız Horoz Lojistik websitesi ana sayfasının üst bölümündeki Gönderi Takibi yazısına tıklayın ve açılan ekranda Gönderi No ile Alıcı bilgilerini girerek işlemi tamamlayın.

Horoz Lojistik Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Horoz Lojistik ile ilgili en çok merak edilen soruları ve cevapları öğrenmek ister misiniz? Sizin için en önemli soruları cevaplandırdık! Yorumlarda Horoz Lojistik ile ilgili merak ettiklerinizi veya görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Horoz Lojistik Teslimatı Kaç Günde Yapıyor?

Horoz Lojistik, online sipariş veya diğer kargoları yaklaşık 10 günde teslim etmektedir. Ayrıca kargonun ağırlığı, yoğunluk, şube ve teslimat adresi arasındaki uzaklık vb. faktörler teslimat sürecini geciktirebilir.

Horoz Lojistiğin Sahibi Kim?

1942 yılında kurulan Horoz Lojistiğin sahibi M. Nurettin Horoz’dur. Şirket, günümüzde Türkiye’nin en büyük lojistik şirketleri arasında yer almaktadır.

Horoz Lojistik Evlere Teslimat Yapıyor Mu?

Horoz Lojistik, evlere teslimat yapıyor. Ancak 30 desi ve üzeri kargolar, sadece apartman/bahçe girişlerine kadar getiriliyor. Örneğin, buzdolabı, çamaşır makinesi, yatak vb. ağır eşyalar evlere getirilmiyor. 

Horoz Lojistik’e Nasıl Ulaşabilirim?

Kargonuz belirtilen süre içinde teslim edilmediyse veya kargonuzun durumunu öğremek istiyorsanız Horoz Lojistik iletişim  numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca Horoz Lojistik’in sosyal medya hesapları ve iletişim formunu kullanarak da ulaşmanız mümkün. Online iletişim formu için tıklayın. 

Horoz Lojistik Kargom Nerede?

Media Markt, Trendyol, Hepsiburada vb. pazaryerlerinden verdiğiniz ağır veya büyük kargolar Horoz Lojistik ile teslim ediliyor. Ancak kargonuz henüz size ulaşmadıysa Horoz Lojistik gönderi takibi uygulamasını kullanmalısınız. Kargonuzu sorgulamak için buraya tıklayın.

Horoz Lojistik Şubeleri Nerede?

Türkiye’de Horoz Lojistik şubeleri İstanbul, Ankara, Samsun, Gaziantep, Adana, İzmir, Kahramanmaraş, Uşak, Tekirdağ, Şanlıurfa, Osmaniye, Diyarbakır ve Bursa gibi pek çok şehirde bulunuyor. Size en yakın Horoz Lojistik şubesini görmek için tıklayın.

Horoz Lojistik Şikayeti Nasıl Yapılır?

Köklü bir firma olmasına rağmen Horoz Lojistik, bazı konularda müşterileri için zorlu bir sürece sebep olabiliyor. Kargonun geç teslim edilmesi, eve çıkarılmaması veya kargo çalışanlarının dikkatsizliği vb. konular Horoz Lojistik’e gelen en büyük şikayetlerden biri. Horoz Lojistik’i şikayet etmek için web sayfasındaki ‘bilgi edinme’ formunu kullanabilirsiniz. Ayrıca BTK’nın Tüketici Şikayeti formuyla da Horoz Lojistik’i şikayet edebiliyorsunuz. 

Horoz Lojistik Çalışma Saatleri Nedir?

Horoz Lojistik Pazartesi – Cuma günlerinde 09:00 – 18:00 aralığında çalışıyor. Cumartesi günleri ise 09:00 – 13:00 aralığında yarım gün mesai yapmaktadır. Ayrıca Pazar günleri, resmi ve dini bayram günlerinde kapalı. Ayrıntılı bilgi için Horoz Lojistik müşteri hizmetleri numarasıyla görüşebilirsiniz. 

Horoz Lojistik Güvenilir Mi?

Her gün binlerce kargonun teslimatını yapan Horoz Lojistik, en güvenilir kargo firmaları arasında yer alır. Ancak kargoların geç teslim edilmesi veya kata çıkarılmaması gibi sorunlar da sık sık yaşanıyor. Kargonuz ile ilgili soruları Horoz Lojistik çağrı merkezi  ile görüşerek çözüm bulabilirsiniz. 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir