Instagram video indir

Mintax Sabunlu Yüzey Temizleyici Şok

Mintax yüzey temizleyicisi şok, komşu çatlatan yüzey temizleyicisi, migros bingo yüzey temizleyici, cif jel tüm yüzeyler a101
Mintax Sabunlu Yüzey Temizleyici Şok ÇağrıMerkezin

Kutuyu açar açmaz harika bir koku yayıldı eve, paketleme harika asla dökülme falan olmamış. Ve hepsijet jet hızında teslim etti. Emeği geçenlere teşekkürler 🌸

Mintax ® silikonlu cam metal mobilya temizleyicinin fıs fıs bölümü her kullanımda yerinden çıkmaktadır;hiçbir şekilde konforlu bir kullanım sağlanamamaktadır sorunumun acil giderilmesini talep ediyorum yeni bir ürün ya da paramın iade edilmesi

Marketinizden Mintax ® marka 100. Lu 2 paket bulaşık makinesi tablet deterjan aldım ancak iki kez kullandım her ikisinde de bulaşıkları bulanık ve bozuk çıkarttı şubeye iadeye götürdüm fakat fişsiz iade kurumun aldığı karar gereği alınmadı müşteri hizmetlerini aradım aynı cevabı aldım şikayet kaydı oluşturdum 3 gün içinde dönüleceği söylendi maalesef 5 gün oldu dönen yok anlayamadığım bu markayı sizden başka bur market satmıyor ne demek fişsiz alınmıyor böyle bir keyfi karar kabul edilmez. Bir daha asla bu markete gitmem, her ortamda da bu durumu anlatacağım utanmıyor musunuz bozuk ürün satmaya!

Şok marketten aldığım Mintax ® marka yumuşatıcının kokmayıp yumuşatmaması harikalar yaratır nasıl bir ürün bu Şok Market bu yazık verdiğim paralara fişim olsa iade etmeye götüreceğim. Çamaşırlarım semsert 1,5 kapak koyuyorum bir de konu ile ilgili dönüş yapmanızı rica ediyorum. Çözüm bulalım.

Selam arkadaşlar, az önce şok kataloguna denk geldim. 29 ağustosta indirimde olan ürünlerde temizlik ürünleri mevcut. Ben daha önce “mintax” markası kullanmadım. Bulaşık deterjanı ve makina tabletini kullanan var mı, memnun musunuz? Normalde fairy kullanıyorum, ama pahalı bence. Alternatif arıyordum, böyle denk gelince sormak istedim. Şimdiden teşekkürler

komşu çatlatan yüzey temizleyici

  • Yüzeydeki kirlerin kolaylıkla temizlenmesini sağlayan sıvı yüzey temizleyici ile eviniz temiz bir görünüme kavuşurken aynı zamanda havası da değişiyor. Hoş kokusu yapısıyla evinizin hoş ve ferah bir kokuyla dolmasını sağlayan ürün; parke, seramik, fayans ve ahşap döşeme gibi farklılık gösteren tüm yüzeylerin de pırıl pırıl olmasına olanak tanıyor.
  • Hafif kirli yüzeylerin temizliğinde sulandırılarak kullanılabilen sıvı yüzey temizleyici, inatçı ve zorlu lekelerin daha kolay temizlenebilmesi için beze uygulanarak kullanılabildiği gibi direkt olarak yüzeye dökülerek de kullanılabiliyor.

Vatan Komşu Çatlatan 2×2 lt Yumuşatıcı ürününün 1 adet teklif içerisinden ücretsiz kargo seçeneği ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin.Vatan Çamaşır Makinesi Ürünleri fiyatlarını ve özelliklerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsin. Mağaza üzerinden alışverişler ilgili mağazanın sorumluluğundadır.

migros bingo yüzey temizleyici

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

cif jel tüm yüzeyler a101

Cif tüm yüzeyler temizleyici,  jel kıvamında olup, evlerdeki  tüm yüzeyler için(mutfak, banyo, ocak, fırın, kapılar) kullanıma uygundur.

En zorlu kirleri bile kolayca temizlemenizi sağlar. Çiçek kokularıyla evinize ferahlık  getirir. Cif ile temizlenen yüzeyin üzerinden ıslak bir bezle geçerek durulamanız gerekir.

Yer temizliğinde kullanmak için ise hazırlanan suya biraz dökmek yeterli olacaktır.

Ürün net miktarı: 750 ML

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; a101.com.tr, A101 Kapıda uygulaması ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Online satış kanalı, a101.com.tr website, mobil ve A101 uygulamasını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5.0 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.

inox yüzey temizleme

Paslanmaz yüzey temizliği sert kimyasal kullanımını gerekli kılmaz. Bu tür temizleyiciler gerekli olmadığı gibi, zararlıdır da. Zorlu leke ve kir söz konusu değilse sıcak suyla nemlendirilmiş bir bezle silmek yeterli olacaktır. Daha detaylı temizlik için bulaşık deterjanı kullanabilirsiniz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir