Instagram video indir

Günün ritmini yakalayın

Bahar nihayet gelse de kendimizi bitkin hissedebiliriz. Ancak, FreeBuds 4i sizi gün içinde olumlu bir havaya sokacak. Huawei FreeBuds 4i’nin …
Günün ritmini yakalayın ÇağrıMerkezin

Bahar nihayet gelse de kendimizi bitkin hissedebiliriz. Ancak, FreeBuds 4i sizi gün içinde olumlu bir havaya sokacak. Huawei FreeBuds 4i’nin desteğiyle günün farklı zamanlarını mümkün olan en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Her birimizin farklı sorumlulukları ve boş zaman geçirme yolları ve bu nedenle hepimiz için günün farklı bir ritmi var. Gün içinde eğlenmenize, sakinleşmenize veya odaklanmanıza yardımcı olacak yeni Huawei FreeBuds 4i ile tanışın.

Kulaklıklarla sabahın enerjisini tüm gün hissedin

Huawei FreeBuds 4i ile en sevdiğiniz şarkıları veya podcast’i dinlerken düşük pil seviyesi nedeniyle asla eğlenceniz yarım kalmaz veya dikkatiniz dağılmaz. Yeni Huawei FreeBuds 4i, kulaklıklarınızı sürekli şarj etme ihtiyacını unutmanıza yardımcı oluyor. ANC kapalıyken Huawei FreeBuds 4i, 10 saat kesintisiz müzik çalma veya tam şarjla 6,5 saat sesli arama sunuyor. Şarj kutusu ile 22 saate kadar müzik çalma veya 14 saate kadar sesli arama sağlıyor. Huawei FreeBuds 4i ayrıca hızlı şarj özelliklerini de destekleyerek, sadece 10 dakikalık şarjla 4 saatlik ses keyfi sağlıyor.

ANC sayesinde dikkat dağınıklığını ortadan kaldırın

Gün içinde işinize, eğitiminize hatta eğlencenize konsantre olmak zor olabilir. Çalışırken akıllı telefonunuza bakmak veya dışarıdan gelen seslerin rahatsız etmesi gibi dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmaya çalışırız. Huawei FreeBuds 4i ANC özelliği ile bu hiç sorun değil. Huawei FreeBuds 4i, tersine çevrilmiş ses dalgaları oluşturmak için yerleşik akustik bileşenleri ve algoritmaları kullanır. Bu teknoloji, Huawei FreeBuds 4i’nin gürültüyü aktif olarak ortadan kaldırmasına ve ister kalabalık bir alışveriş merkezinde ister sokakta veya gürültülü toplu taşıma araçlarında olsun, kullanıcı için daha sürükleyici bir ses deneyimi elde etmesini sağlar.

En sevdiğiniz şarkıları tüm detaylarıyla dinleyin

Sevdiğiniz müzik türü ne olursa olsun, yeni Huawei FreeBuds 4i en iyi ses kalitesini sağlıyor. Huawei FreeBuds 4i, güçlü bas performansı için daha büyük genlik sunmak üzere 10 mm geniş dinamik sürücüler ile özelleştirilmiş bileşenlere sahip. Kulaklıklar ayrıca kullanıcıların müziklerinde daha fazla ayrıntı duymalarına olanak tanıyan, yüksek hassasiyet ve zengin dinamik yanıt sağlayan, esnek ve güçlü “PEEK+PU” polimer kompozit diyaframa sahip. Kulaklıklar, rüzgar gürültüsünü azaltan yapısıyla, ses efektlerinin tutarlılığını sağlayarak, daha rahat bir dinleme deneyimi oluşturuyor.

Her cihazda tam ses kalitesi

Olağanüstü bir TWS kulaklık olan Huawei FreeBuds 4i, çarpıcı tasarımı, 10 saatlik kesintisiz çalma özelliğine sahip güçlü bataryası ve sesi bozmayan kalitesiyle hangi akıllı telefonu kullanıyor olursanız olun her özelliğiyle sorunsuz çalışıyor. FreeBuds 4i, tüm akıllı telefonlara kolayca bağlanarak en iyi ses deneyimini sağlıyor. Yalnızca FreeBuds 4i değil, aynı zamanda Huawei FreeBuds Pro, FreeBuds 3, FreeBuds 3i, iOS ve Android ile birlikte tüm işletim sistemleriyle uyumlu.

Hibya Haber Ajansı

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir