Instagram video indir

KPMG, yapay zeka hizmetlerinde küresel lider

Dünyanın önde gelen araştırma kuruluşlarından Forrester, yapay zeka hizmet sağlayıcılarını değerlendirdiği yeni raporunda KPMG’yi küresel …
KPMG, yapay zeka hizmetlerinde küresel lider ÇağrıMerkezin

Dünyanın önde gelen araştırma kuruluşlarından Forrester, yapay zeka hizmet sağlayıcılarını değerlendirdiği yeni raporunda KPMG’yi küresel liderler arasında gösterdi

Uluslararası denetim, vergi ve danışmanlık şirketi KPMG, yapay zeka uygulamalarında müşterilerine yarattığı katma değer ile başarısını tescilledi. Forrester’ın küresel ölçekte öne çıkan 13 yapay zeka hizmet sağlayıcısını değerlendirdiği “The Forrester Wave:™ AI Consultancies Q1 2021” raporunda KPMG, dönüşen çalışma hayatına uyum sağlamak isteyen yenilikçi şirketlerin çalışabileceği küresel liderler arasında yer aldı. 

Raporda, “Mevcut hizmetler”, “Strateji” ve “Pazar payı” olarak üç temel kategori içerisinde 26 kriter baz alındı. KPMG’nin temel çalışma alanlarına, yapay zeka hizmetleri, platformları ve çözümlerini eklemesinin müşteri beklentilerinin aşılmasını sağladığı vurgulandı. 2020 yılında patenti alınan KPMG Ignite platformu buna örnek gösterildi.

KPMG Türkiye Lighthouse Lideri Gökhan Mataracı, konuyla ilgili “Pandemiyle birlikte büyük belirsizliklerin yaşandığı köklü bir değişim sürecinden geçmeye devam ediyoruz. Şirketlerin faaliyetlerini geleceğe taşımak için kendilerini yeniden keşfetmesi gerekiyor. Bu süreç de ‘İlk adım nerede atılmalı?’ ve ‘Nasıl bir yol izlenmeli?’ gibi soruları beraberinde getirebiliyor. Müşterilerimizle, sektörlerinin, fonksiyonlarının, küresel pazarlarının ve dijital yetkinliklerinin nasıl değişeceğine ilişkin olarak birlikte çalışıyoruz. Küresel Lighthouse ağının bir parçası olarak, Türkiye’de lider konumdaki birçok şirketin dijital dönüşüm yolculuğuna destek veriyoruz. KPMG’nin 2019 yılında “Güçlü Performans” kategorisinden 2021 yılında “Küresel Lider” konumuna ulaşması, büyük ölçekli ve farklı sektörlerde öncü konumdaki müşterilerimizin yapay zekadan değer elde etmesini sağlamaktaki başarımızı yansıtıyor” dedi.

KPMG, yapay zeka hizmetlerinde küresel lider ÇağrıMerkezin

Hibya Haber Ajansı

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir