Instagram video indir

English Home Müşteri Hizmetleri | English Home İletişim

English Home Müşteri Hizmetleri | English Home İletişim ÇağrıMerkezin

Dönem trendlerini uygun fiyatlarla evlerinize taşıyarak, hayalinizdeki evi oluşturmanıza yardımcı olma tutkusuyla yola çıkan English Home, kısa zamanda evini önemseyen ve dekorasyonu sevenlerin beğenisini kazandı. Klasik İngiliz tarzının ötesine geçerek, country detaylarla desteklenen ürünleriyle yaşam alanlarınıza huzuru, rahatlığı ve romantizmi getiren English Home yatak odalarınızdan banyolarınıza, salonlarınızdan mutfak ve bebek odalarınıza kadar düşlediğiniz evi oluşturmanıza yardımcı tüm ürünleri beğeninize sunmaya devam ediyor.

English Home Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Pazartesi – Cuma 09:00 – 18:00 
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

English Home İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Kurumsal Satış
Yardım Sayfası English Home yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
İade Adresi EHM Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Küçücek Sanayi Alanı Kışla Alanı Mevkii 54400 Akyazı-Sakarya
Genel Müdürlük Adresi Ehm Mağazacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Saray Mahallesi Naya Sokak No:3/1 Ümraniye-İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

English Home İletişim Numarası

English Home Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 

English Home ürünleri çoğu zaman mağaza çoğu zamanda da internet alışverişlerinde indirimlidir. Fakat bu indirimler birbirinden bağımsız olduğu için mağaza ile online mağazalar arasında indirim farkı olacaktır. Buna göre keyifli bir alışveriş serüveni içerisinde aldığınız ürünle ilgili internet sitesinden stoktaki mağazalar menüsünden mağazada da satışı var mı diye araştırarak da mağazalara giderek de alabilirsiniz.

Bu süreçte hem indirimler hem de kampanyalar çoğu zaman akıllara karışık fikirleri getirebiliyor. Hal böyle olunca da karşınızda bir muhatap bulmak isteyebilirsiniz. Bunun için English Home iletişim numarası üzerinden telefonla direkt marka temsilcileriyle görüşebilir, bilgi ve destek alabilirsiniz.

English Home İletişim E-Posta Adresi ve Sosyal Medya Adresleri

Güvenilir bir marka olmasıyla birlikte ev tekstili noktasında da harikulade koleksiyonlara sahip marka English Home ile birlikte sizlerde kaliteli pek çok ürünün sahibi olun. Bunun için dilediğiniz şekilde kampanya ve indirim duyurularından haberdar olmak için English Home sosyal medya hesaplarını takibe alabilir, iletişimde kalabilirsiniz.

English Home E-posta Adresi: 

ENGLISH HOME Facebook

ENGLISH HOME Twitter

ENGLISH HOME İnstagram

English Home İletişim Numarası nasıl öğrenilebilir?
English Home mağazası internet sayfası üzerinde gerçekleştirdiğiniz iletişim formu kullanma veya öneride bulunma gibi işlemler gibi direkt olarak iletişim numarası da kullanabilirsiniz. Web sayfası üzerinde paylaşılan

English Home Müşteri hizmetleri telefon numarası; 
0850 7240 346 

Bu numara üzerinden müşteri hizmetlerine kısa bir sürede bağlanarak ücretsiz bir şekilde iletişim kurabilir ve görüşme sağlayabilirsiniz. Telefon numarası sayesinde görüşme sağlayarak internet üzerinde iletişim formu sayesinde öğrenmek istediğiniz bilgileri veya görüşmek istediğiniz tüm bilgileri müşteri hizmetleri ile direk bir şekilde görüşebilirsiniz.

English Home İletişim Mail Adresi

English Home resmi internet sayfası üzerinde bize ulaşın sekmesi altında yer alan sosyal medya hesapları gibi tüm farklı noktaları kullanabilirsiniz.

Sayfada yer alan e-mail adresi kayıt kutucuğu içerisine sahibi olduğunuz e-mail adresini girerek,bu sayede bülten kaydı gerçekleştirebilir ve her zaman English Home üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Bu sayede English Home iletişim mail adresi bilgisine erişebilir ve

istenilen noktalarda mail adresi üzerinden de iletişim sağlayabilirsiniz.
İnsan kaynakları için kullanılan mail adresi noktasında  adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Sunulmuş iletişim yöntemlerinden istediğiniz seçeneği kullanarak firma ile iletişime geçebilir, sorunlarınızın çözümü için yardım alabilir veya bilgi talep edebilirsiniz.

English Home İade Adresi

English Home online web sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerde, 30 dakika içinde iade ve iptal hakkınız bulunur. Siparişlerim menüsü içinde yer alan, iptal et butonundan iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yapılacak ücret iadesi de anında hesabınıza aktarılır.

Eğer siparişlerim bölümünde iptal et butonunu bulamıyorsanız, bu siparişinizin iptal süresinin dolduğunu gösterir. Bu durumda gelen siparişi kargo yetkilisinden teslim almamanız durumunda sipariş English Home iade adresi üzerinden geri gönderilecektir.

Buna ek olarak English Home üzerinden aldığınız ürünleri, mesafeli satış sözleşmesinde yer alan cayma hakkınızı kullanarak da iade edebilirsiniz. İade için yapmanız gereken tüm işlemler şu şekildedir:

  • Üyeliğiniz üzerinden giriş yaparak siparişler sekmesini tıklayın.
  • Siparişler bölümünden mevcut siparişinizi bulun ve ardından sipariş detayını görüntüleyin.
  • Bu bölüm üzerinden iptal ve iade etme seçeneğine tıklayın.
  • İade edeceğiniz ürünü, gönderilen şekilde anlaşmalı kargo firması olan MNG ya da Yurtiçi kargo üzerinden gönderebilirsiniz.
  • Eğer site üzerinde üyeliğiniz bulunmuyorsa, müşteri hizmetleri üzerinden detay talebi oluşturabilirsiniz.
  • Gönderilen ürünlerin faturaları ile ibraz edilmeleri zorunludur.

Kargo iade süreçlerini çok uzun buluyorsanız, evinize en yakın English Home mağazası üzerinden de iptal ve iade sürecini gerçekleştirebilirsiniz.

English Home Sipariş Takip

English Home üzerinden oluşturduğunuz siparişler, 16.00 öncesinde verildiyse aynı gün teslimatı sağlanır. Sonrasında verilen siparişler ise bir sonraki günün sabahında kargoya verilir.

English Home sipariş takip işlemini web sitesi üzerinden kargo firmasına ulaşarak kolaylıkla yapabilirsiniz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir