Instagram video indir

VİOP işlemlerinde tercih Tera Yatırım

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’ndaki (VİOP) işlemlerde Tera Yatırım, işlem hacmine göre azalan komisyon oranları, ücretsiz analiz desteği ve …
VİOP işlemlerinde tercih Tera Yatırım ÇağrıMerkezin

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’ndaki (VİOP) işlemlerde Tera Yatırım, işlem hacmine göre azalan komisyon oranları, ücretsiz analiz desteği ve özel müşteri temsilcisi imkanlarıyla yatırımcılara pek çok imkan tanıyor.

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’ndaki (VİOP) işlemlerde Tera Yatırım, işlem hacmine göre azalan komisyon oranları, ücretsiz analiz desteği ve özel müşteri temsilcisi imkanlarıyla yatırımcılara pek çok imkan tanıyor.

Ekonomik veya finansal göstergelerle sermaye piyasası araçları üzerine düzenlenmiş vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri ile diğer türev araçların elektronik ortamda alınıp satılabileceği bir piyasa olan VİOP organize bir piyasada işlem yapma imkanı sağlıyor. 

Gün sonu taşınan açık pozisyonlarda Swap ödemeden işlem yapma olanağı yaratan VİOP’ta teminatlar Takasbank’ta tutulur ve teminat için her gün faiz getirisi alınır. Teminatlar 177.681 TL’ye kadar Yatırımcı Tazmin Merkezi garantisinde olur. Riskten korunmak isteyen yatırımcılara risk yönetimi yapma, spot piyasalardan daha az başlangıç yatırımı yaparak işlem yapma olanağı sağlar.

Vadeli İşlemlerde fiyatların hem düşmesi hem de yükselmesi beklentisiyle yatırım yapılabilir.

Tera Yatırım Hakkında:

Güçlü özsermaye ve uzman kadro ile yola çıkan, eski ismi Stok Menkul Değerler A.Ş. olan Tera Yatırım, 1990 yılında kuruldu. 2005 yılında ortaklık yapısı değişti ve yoluna Tera Yatırım olarak devam etti. Tera, eski Roma bolluk ve verimlilik tanrıçası “Terra” isminden esinlenerek yaratılmış bir isimdir.
Tera Yatırım’ın asıl amacı müşteri odaklı bir kurum kültürüyle Türkiye’de aracı kurumlar arasında öne çıkmak ve kaliteli hizmet sağlamaktır. Müşteri memnuniyetine önem veren Tera Yatırım, hukuk ve mevzuattan kaynaklanan her türlü yükümlülüğü titizlikle yerine getirmektedir.
Temel prensiplerimiz arasında etik kurallara bağlılık, ileri görüşlülük, bağımsız aracı kurum kimliğinin korunması, müşteriler, çalışanlar ve ortaklar için değer yaratmak ve faaliyet gösterdiğimiz piyasalar yer alıyor.

Kaynak Tera Yatırım
Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Piyasadan haberler ÇağrıMerkezin
Read More

Piyasadan haberler

ARMDA… Şirket, Siber güvenlik markası McAfee ile distribütörlük anlaşması imzalamıştır. AKSEN… Şirket, 12 Nisan 2021 tarihinde General ...
Günün gelişmeleri ÇağrıMerkezin
Read More

Günün gelişmeleri

Cuma günü yurtiçinde veri akışı sakindi. BİST100 endeksi günü % 0,03 değer kazanarak günü 1.408,14 puandan tamamlarken işlem hacmi 15.8 milyar TL ...
KAP duyurusu ÇağrıMerkezin
Read More

KAP duyurusu

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) duyuru yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) duyuru yaptı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 ...
Youtube video indir