Instagram video indir

Grand Theft Auto V: Türkçe Yama | GTA 5 Türkçe Yama İndir

Grand Theft Auto V: Türkçe Yama | GTA 5 Türkçe Yama İndir ÇağrıMerkezin

Kurulumun yaması GTA TR ekibi tarafından hazırlanan, Grand Theft Auto V’in %100 tüm metinleri kapsayan çeviri yaması. TechnoGame ekibinin uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve Türkçe’ye çevirdiği oyun yaması, GTA 5’in PC’ye çıkışından kısa bir süre sonra yayınlandı. Uzun süredir beklediğimiz yamanın kapsadığı çeviriler: ana görevler, yan görevler, rastgele olaylar, görev harici telefon görüşmeleri, karakter geçişindeki olaylar, sokakta rastgele konuşan insanlar, tüm SMS mesajları, tüm E-Posta mesajları, metin tabanlı internet siteleri, terapist bölümleri, sinema filmleri, TV programları, menü, yönetmen modu, video modu, aktivite menüleri, girilebilen dükkanların menüleri, başarımlar, tur otobüsü ile Vinewood turu, online oyun modları, online oyun menüleri, GTA Online Creator, heist görevleri, tüm online DLC’ler. Oyuna gelen güncellemeler sebebiyle  GTA: Online’ı oynayabilmek için yalnızca oyunun orijinal dosyaları olması gerektiğinden, Türkçe Yama’nın GTA: Online çevirileri kaldırılmış ve sadece hikaye modunu kapsayacak hale getirilmiştir.

Yalnızca Windows platformuyla; SteamEpic Games ve Rockstar Games Launcher sürümleriyle uyumludur. Oyunu yıllarca oynayıp gezseniz bile tüm yazıları Türkçe olarak göreceksiniz. Üzerinde onlarca kişinin aylarca çalıştığı bu çeviri projesi GTA 5’in en büyük ve kapsamlı çeviri projesidir.

GTA TR ekibinin hazırladığı kurulum yaması, TechnoGame’in çevirilerini oyuna aktarma işlemini son derece basitleştirme amacıyla üretilmiştir. Önceden yalnızca manuel olarak kurulabilen dil dosyaları, artık otomatik bir şekilde oyuna aktarılabiliyor. Oyuna gelen güncellemeler nedeniyle yamada uyumsuzluk oluşursa, veya yamanın daha verimli çalışası konusunda yama güncellenerek yeni versiyonları yayınlanabilir. Yamayı her zaman oyunun güncel sürümünde sorunsuz çalışması için güncelliyoruz. Güncelleme geçmişini sayfanın aşağısında bulabilirsiniz.

GTA 5 Türkçe Kurulum Talimatları

Grand Theft Auto V: Türkçe Yama | GTA 5 Türkçe Yama İndir ÇağrıMerkezin
Grand Theft Auto V: Türkçe Yama | GTA 5 Türkçe Yama İndir 16

Adım 1: OpenIV programını indirin, bilgisayarınıza kurun ve açın. GTA V’in “Windows” platformunu seçin. GTA V dizinini sorduğunda GTA V’in bilgisayarda kurulu olduğu dizini seçin.

Adım 2: Program açıldığında, yukarıdaki menüden “Tools” sekmesine gelip “ASI Manager“a tıklayın. Açılan pencerede “ASI Loader” ve “OpenIV.ASI” için “Install” tuşuna tıklayarak ikisini de kurun, onay penceresi çıkarsa onaylayın.

Adım 3: Tekrar “Tools“a gelip “Package Installer“a tıklayın. İndirmiş olduğunuz “.oiv” uzantılı yama dosyasını seçin, “Install“a tıklayın. Ekrana klasör seçenekleri geldiğinde “mods folder” seçeneğini seçin ve kurulumu başlatın.

NOT: Kurulum birkaç dakika sürebilir. Lütfen sabırla bekleyiniz.

  • http://openiv.com/WebIV/guest.php?get=1
  • https://gtatr.com/indir/gta-v-turkce/

GTA: Online’a Girerken Türkçe Yama ile yapmanız gerekenler

Grand Theft Auto V’e gelen güncellemelerle beraber artık GTA: Online’a Türkçe yama dahil herhangi bir yama ile girilemiyor. Bu nedenle, Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA: Online’a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir. Yamayı deaktif/aktif konuma getirmek çok basit bir işlemdir ve pratik yolu aşağıdaki gibidir.

Adım 1: Oyunun kapalı olduğundan emin olun ve OpenIV’i açın. Üst menüden “Tools” sekmesine gelip “ASI Manager“a tıklayın.

Adım 2: Açılan pencerede “ASI Loader” bölümü “INSTALLED” veya “NOT INSTALLED” olarak gözükecektir. Yandaki butonu kullanarak kurulum durumunu değiştirebilir, yamayı aktif veya deaktif edebilirsiniz.

“INSTALLED” konumuna getirirseniz; Türkçe yama aktif olur ve GTA: Online’a giriş yapamazsınız.
“NOT INSTALLED” konumuna getirirseniz; alttaki “OpenIV.ASI” bölümü otomatik olarak devredışı kalacaktır. Türkçe yama deaktif olur ve GTA: Online’a giriş yapabilirsiniz.

NOT: Bu işlem yamayı kaldırmaz, sadece aktif veya deaktif eder. Yamayı tamamen kaldırmak için SSS bölümüne bakınız.

GTA 5 Türkçe yama nasıl yüklenir?

Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunu olan GTA 5. ilk olarak 17 Eylül 2013 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıktı. Oyunun grafikleri güncellenmiş yeni nesil sürümü ise PlayStation 4 ve Xbox One için 18 Kasım 2014 tarihinde, Windows için 14 Nisan 2015 tarihinde piyasaya sürüldü.

Yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X ve Series S için 2021’in sonlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Michael De Santa, Trevor Philips ve Franklin Clinton karakterleri ile hikayesini sürdürdüğümüz oyun, yaklaşık 135 milyon kopya satıp 6 milyar dolardan fazla gelir elde ederek eğlence sektörü tarihinin finansal olarak en başarılı ürünlerinden biri olmuştur.

Aradan geçen 8 yılda GTA 5 oyununu halen oynamak isteyen milyonlarca kullanıcılardan bazıları oyunu kendi ana dilinde oynamak istiyor. Peki GTA 5 oyununu Türkçe yama ile nasıl oynayacağız?

GTA 5 Türkçe yama nasıl deaktif edilir?

Adım 1: Oyun kapalıyken OpenIV programını açın.

Adım 2: Programın yukarısında yer alan Tools menüsünden ASI Manager’i seçin.

Adım 3: ASI Manager içinde ASI Loader ve OpenIV.ASI seçeneklerini Uninstall yapın. Böylece dil paketini GTA 5 Online’da sorun yaşamamak için deaktif etmiş oldunuz.

GTA 5 Türkçe yama silme

Yukarıda kurduğumuz dil yamasını tamamen bilgisayardan kaldırmak için OpenIV programını kullanacağız.

Adım 1: OpenIV programını açın.

Adım 2: Yukarıdaki menüden Tools’u seçip ASI Manager’i açın.

Adım 3: Pencerede gördüğünüz tüm ayarları kapalı konuma getirin.

Adım 4: Edit Mode seçeneği ile yamanın yüklenmiş olduğu “mods” adlı klasörü silin.

Bu işlemlerin ardından bilgisayarınızdaki GTA 5 Türkçe yama dosyaları tamamen kalkacaktır.

1: İlk olarak OpenIV programına ihtiyacımız var. Programı buradan indirebilirsiniz.

  • Windows 
  • Oyunlar 
  • Oyun Araçları Oyunları 
  • Dil Yamaları Oyunları 
  • GTA 5 Türkçe Yama – GTA V Türkçe Dil Paketi

WINDOWS

GTA 5 Türkçe Yama Ekran Görüntüleri - 1
GTA 5 Türkçe Yama Ekran Görüntüleri - 2
GTA 5 Türkçe Yama Ekran Görüntüleri - 3
GTA 5 Türkçe Yama Ekran Görüntüleri - 4
GTA 5 Türkçe Yama Ekran Görüntüleri - 5
GTA 5 Türkçe Yama Ekran Görüntüleri - 6
GTA 5 Türkçe Yama Ekran Görüntüleri - 7
GTA 5 Türkçe Yama

GTA 5 Türkçe Yama

3.2

37 kullanıcı

  • LİSANSÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME174,191
  • DOSYA BOYUTU1.02 MB
  • EDİTÖR PUANI12345
  • ÜRETİCİGTA TÜRK
  •  İNDİR

GTA 5 Türkçe Yama, Türkçe GTA V oynamak isteyenler için hazırlanmış yerel dil paketidir. GTA 5 Türkçe Yama nasıl indirilir ve nasıl yüklenir?

Can Erdil Şentürk 

CAN ERDİL ŞENTÜRK – 2 YIL ÖNCE GÜNCELLENDİ

 

 

2013 yılında çıkış yapmış olsa da günümüzün en popüler oyunları arasında ilk beşe oynayan Grand Theft Auto V, açık dünya temasının en başarılı uygulandığı konseptlerden birisi olabilir. Öte taraftan bu oyunu oynarken hikayeden zevk alabilmek istiyorsanız, GTA 5 Türkçe Yama nasıl indirilir ve yüklenir sorularına daha yakından göz atacağız.

GTA 5 Türkçe Yama İndir!

Tıpkı diğer tüm Rockstar Games oyunlarıda olduğu gibi, Grand Theft Auto V de Türkçe dil desteği sunmuyor. Yani oyunun ayarlar menüsüne girerek dili değiştirmeniz ne yazık ki mümkün değil. Bu noktada İngilizce bilginize güvenmiyorsanız, oyunu nasıl Türkçe yapabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

GTA 5 Ne Kadar Sattı?

Endişeye kapılmanıza gerek yok çünkü yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Türkçe GTA V keyfi çıkarabilirsiniz. Gerekli olan programların ve yama dosyalarının tümünü hemen aşağıda bulabilirsiniz. Başlamadan önce söylememiz gereken şey, bu modun yalnızca bilgisayarlar için kullanılabilir olduğudur. Yani PlayStation ya da Xbox gibi oyun konsollarında ne yazık ki yerel dil ile özelleştirilmiş yama kullanma imkanınız bulunmuyor. 

Open IV Package Installer

 Open IV Package InstallerOpen IV Package Installer ile GTA 4, GTA 5 ve Max Payne 3 oyunlarına oyun modlarını kolayca yükleyebilirsiniz  İNDİR

GTA 5 Türkçe Yama

 GTA 5 Türkçe YamaGTA 5 Türkçe Yama, Türkçe GTA V oynamak isteyenler için hazırlanmış yerel dil paketidir. GTA 5 Türkçe Yama nasıl indirilir ve nasıl yüklenir?  İNDİR

 

GTA 5 Türkçe Yama İndirme ve Yükleme Nasıl Yapılır?

  • GTA V için yama dosyasını indirin.
  • Open IV programını indirin ve yükleyin.
  • Gelen ekrandan GTA V ve Windows platformunu seçin.
  • Ardından oyunun kurulu olduğu dizini seçin.
  • Menüden Tools sekmesine tıklayın ve ASI Manager butonuna basn.
  • Ardından ASI Loader seçip Install butonuna tıklayın.
  • Sonrasında OpenIV.ASI seçip Install butonuna tıklayın.
  • Daha sonra Tools sekmesine dönüp Package Installer seçeneğine basın.
  • İndirdiğiniz yama dosyasını seçin ve Install seçeneğine tıklayın.

GTA 5 Türkçe Yama Kaldırma Nasıl Yapılır?

  • Başlamadan önce oyunu tamamen kapatın.
  • Open IV programını açın.
  • Menüden Tools sekmesine tıklayın ve ASI Manager butonuna basın.
  • Ardından ASI Loader kısmını Not Installed olarak güncelleyin.
  • Bu değişikliklerin ardından GTA 5 Türkçe yama pasif hale gelecektir.
  • Tekrar aktif hale getirmek istediğinizde Installed olarak güncellemeniz yeterli olacaktır.

GTA V Türkçe Yama Çalışmama Sorunu Nasıl Çözülür?

Eğer GTA V için kullandığınız Türkçe yama çalışmıyorsa, oyunun ve yamanın güncel olduğundan emin olun. Yama eski sürümlerde çalışma sorunu gösterebildiği için oyunun en güncel sürüme güncellenmiş olduğundan emin olun. Ardından kurulumu tekrar gerçekleştirin. Ayrıca oyunun dizin dosyalarını doğru seçtiğinizden de emin olun.

GTA V Türkçe Yama Ban Riski Var mı?

Evet. Eğer GTA: Online oyuncusu iseniz, çevrim içi moda geçiş yapmadan önce Türkçe yamayı pasif duruma getirmeniz gerekiyor. Aksi durumda oyun dosyalarındaki değişiklikten ötürü GTA: Online hesabınız dosya değişikliğinden ötürü kalıcı olarak engellenebilir.

Ufak bir hatırlatma olması adına Tamindir olarak üçüncü parti taraflarca geliştirilen yazılımları indirmeniz, yüklemeniz ya da çalıştırmanız sırasında doğabilecek sorunlarda sorumluluğumuzun bulunmadığını vurgulayalım. Yani tüm bu süreç boyunca kendi kararlarınız doğrultusunda hareket etmeniz gerekecek.

GTA V Türkçe Yama Çalışmayı Durdurdu Sorunu Nasıl Çözülür?

Eğer GTA V için kullandığınız Türkçe yama çalışmayı durduruyorsa, oyunun ve yamanın güncel olduğundan emin olun. Yama eski sürümlerde çalışma sorunu gösterebildiği için oyunun en güncel sürüme güncellenmiş olduğundan emin olun. Ardından kurulumu tekrar gerçekleştirin.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
E-Devlet Üzerinden Adınıza Şirket Açılmasını Engelleyin ÇağrıMerkezin
Read More

E-Devlet Üzerinden Adınıza Şirket Açılmasını Engelleyin

E-Devlet adıma şirket açılması hizmeti ile dolandırıcılık konusunda önlem alınabiliyor. Bu hizmeti kullanarak, kişiler MERSİS’te kimlik numaraları üzerine kısıt koyarak iradeleri dışında şirket veya işletme ortağı / yetkilisi olarak eklenmelerini engelleyebiliyor ve bu kısıtı kaldırabiliyor. İşte, E-Devlet üzerinde Ortak / Yetkili Olunmasına Yönelik Kısıtlama İşlemleri (MERSİS) olarak yer alan 'Adıma şirket açılmasın' hizmeti hakkında detaylı bilgiler
Youtube video indir