Instagram video indir

By ip TV Pro indir Gezginler – Canlı Maç izle Byip tv Pro APK

Süper Lig fikstürü – maç programı – derbi tarihleri! Süper Lig ne zaman, 2021-2022 sezonu hangi gün ve hangi maçla başlıyor?
By ip TV Pro indir Gezginler - Canlı Maç izle Byip tv Pro APK ÇağrıMerkezin
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında İskoçya takımı St. Johnstone ile karşılaştı. Bir pozisyonda Galatasaraylı Ryan Babel (ortada) ile St. Johnstone oyuncuları Jason Kerr (5) ve Shaun Rooney (solda) mücadele etti. ( Mehmet Eser – Anadolu Ajansı )

Süper Lig maç programı ve fikstürü ligin başlamasına sayılı günler kala milyonlarca futbolseverin gündemindeki yerini aldı. 2021-2022 sezonunda ilk üç hafta oynanacak karşılaşmaların tarihleri Türk Futbol Federasyonu TFF tarafından duyuruldu. Bu kapsamda “Süper Lig ne zaman, hangi gün ve hangi maçla başlıyor, derbiler ne zaman oynanacak?” soruları gündemdeki yerini aldı. İlk maç 13 Ağustos günü ekranlar gelirken ligin ilk yarısı ise 27 Aralık’ta sona erecek. Peki, Süper Lig ne zaman başlıyor? İşte 2021 fikstürü ve maç programı…

SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLIYOR 2021?

TFF ile Süper Lig başlama tarihi ve diğer tüm detaylar şöyle;

SÜPER LİG BAŞLANGIÇ TARİHİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamya göre ligde yeni sezon 13 Ağustos’ta başlayacak ve 27 Aralık’ta ilk yarı sona erecek. 7 Ocak’ta ikinci yarısı başlayacak Süper Lig, 22 Mayıs’ta tamamlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği toplantıda Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig için 2021-2022 sezonu başlangıç ve bitiş tarihlerini belirledi.

Süper Lig ve TFF 1. Lig’de yeni sezon 13, 14, 15 ve 16 Ağustos 2021 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Süper Lig karşılaşmaları 23 Mayıs 2022’de, TFF 1. Lig’de normal sezon ise 15 Mayıs 2022 tarihinde tamamlanacak.

TFF 2. Lig’de müsabakalar 4-5 Eylül 2021’de oynanacak maçlar ile başlarken, normal sezon 30 Nisan 2022’de sona erecek.

TFF 3. Lig’de ise yeni sezon başlangıç tarihi ile Ziraat Türkiye Kupası’nda müsabaka tarihleri ve sezon planlamalarının tamamı ise daha sonra ilan edilecek.

Süper Lig maçları canlı izle

Süper lig maçlarını canlı izlemek isterseniz yapmanız gerekenleri anlattığımız konu olan Byiptv Pro APK adlı konumuza bakabilirsiniz.

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir