Instagram video indir

Kitapsepeti Müşteri Hizmetleri

Kitapsepeti Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, müşteri hizmetleri bölümümüzde Kitapsepeti Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ile alakalı bilgiler paylaştık. Kitapsepeti Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası yazımızın detayları..
Kitapsepeti Müşteri Hizmetleri ÇağrıMerkezin

KİTAPSEPETİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Kitapsepeti müşteri hizmetleri numarası en kısa sürede ve en pratik çözümler sunmayı amaçlıyor. Bu noktada en iyi hizmeti Kitapsepeti olarak en kısa sürede vermeyi amaçlayarak en kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Kitapsepeti ile ilgili sorunlarınız için müşteri hizmetleri iletişim numarası ile görüşerek çözümleyebilirsiniz. Ayrıca öneri, istek ve şikayetlerinizi Kitapsepeti çağrı merkezine kolaylıkla iletebilirsiniz.

Kitapsepeti Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

0212 481 31 11

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Kitapsepeti çağrı merkezi numarasına 0212 481 31 11 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim

İletişim Numarası : (0212) 481-31-11     (0212) 481-31-12

Faks Hattı : (0212) 481-31-10

E Posta Adresi : [email protected]

Adres : Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. Yılanlı Ayazma Sok. No.8 – C Topkapı İSTANBUL, Zeytinburnu

İnternet sayfası üzerinden iletişime geçebileceğiniz Kitapsepeti iletişim formu kısmı da bulunmaktadır.

Kitapsepeti Müşteri Hizmetleri İletişim Numaraları

Kitapsepeti müşteri hizmetleri iletişim numaraları gün içerisinde aranabilir. Firmayı aradığınızda sizlere bu alanda profesyonel ve son derece yetkin kimseler hizmet vermektedir. Aradığınız her türlü bilgi konusunda şu numaraları rahatlıkla kullanabilirsiniz:

  • Telefon Numarası: 
  • Mail Adresi: 
  • İnternet sitesi: https://www.kitapsepeti.com/
  • Adres: Akçaburgaz Mahallesi, Mercedes Caddesi 1584 Sokak No: 21 Esenyurt İstanbul

Kitapsepeti Çağrı Merkezi Numarası

Türkiye’de yayına giren, baskısı yapılmaya devam edilen, stoklarda bulunan tüm kitapların sipariş edilmesi olabilecekdür. Bu açıdan yalnızca bir yahut tek siparişinizde bir adet olacak biçimde ürünlerin teminine dair kısıtlamalar yer almıyor. Kitapsepeti çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Alınan kitaplara dair sipariş takibi yapılmasını sağlayan kodları, adresinizi sisteme girdikten ve satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra alabiliyorsunuz. Direkt olarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçilebiliyor ve merak edilen yahut şikayetçi olunan durumlara dair görüşmeler yapılabiliyor. İade ve değişim olanağı bulunan kurum, kargo ve teslimata dair her anlamda yardımcı olmayı planlıyor. Her sipariş için sürekli olarak olarak bilgilerin girilmesi gerekmemesi için, üyelik oluşturulması ve verilerin sistemde kayıtlı kalması olabilecek oluyor. Online kitap, hobi ürünleri, oyuncak ve okuma ekipmanlarıyla alakalı satışların yapıldığı platformda şu kategorilerde hizmet veriliyor.

  • Çocuk kitapları
  • Kitapfest
  • Okuma gereçleri
  • Hobi – oyuncaklar
  • Yakında çıkacak kitaplar
  • Çok satanlar
  • Yeni çıkan kitaplar
  • İmzalı kitaplar
  • Kargosu ödenenler
  • Yayınevi mutfağı
  • Yazarlar
  • Yayınevleri

Sadece kitapların ismiyle değil, türüyle, çıkış tarihiyle, yazarıyla, yayıneviyle yahut stoklarda bulunanlara yönelik filtrelemeler ile bulunması sağlanıyor. Kurum aracılığıyla yalnızca Türkçe kitaplara değil, İngilizce yahut diğer dillerden çeviri yapılmaksızın, yurdumuzda yabancı dilde satışı süren kitaplara da yer veriliyor.

Kitapsepeti Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

Kitap alışverişlerinde ilk adreslerinizden bir yer olan Kitapsepeti internet sitesi ve akıllı telefonlara yüklenen uygulamalar sayesinde müşterilerine ulaşıyor. Bu yöntemle sizlerinde sorularınız bu platformlarda yerini bulmasına rağmen ileri düzey teknik olarak bilgi almak isteyebilirsiniz. . Pratik ve hızlı çözümler bulmak için arayacağınız Kitapsepeti çağrı merkezine  mesai saatleri içerisinde ulaşabiliyorsunuz. Arayacağınız zaman aralığı ise 09:00 ile 20:00 saatleri arasında oluyor.

Kitapsepeti Mail Adresi

Destek almak adına internet sitesinin iletişim formunu doldurmak, telefonla 212 481 31 11 numarayı aramak yoluyla da hizmet alabiliyorsunuz. Fakat bireysel olarak mail yoluyla ulaşmak istediğiniz Kitapsepetinin e posta adresi bilgi@kitapsepeti.com. Dilerseniz taleplerinizi ve sorunlarınızı da bu adrese yazabilirsiniz.

Kitapsepeti Kargo Takip

Beğendiğiniz ve almış olduğunuz kitabın size tesliminin ne zaman yapılacağını, kargonuzun nerede olduğu gibi hususları da doğal olarak merak ediyorsunuz. Bu çerçevede birden fazla sipariş takibi söz konusu. Bunlar;

  • Kitapsepeti.com sitesindeki sipariş takibi üzerinden
  • Seçtiğiniz kargo şirketi kargom nerede menüsünden
  • Kitapsepeti internet sitesi hesap ayarlarınızdan

Kitapsepeti.com sitesinin sipariş takibi sayfası üzerinden sipariş kodu ile vermiş olduğunuz mail adresinizi yazmanız halinde sorgulama yaparak kargonuz hakkında bilgi alıyorsunuz. Kargo kodu sipariş oluşturulmasından sonra kargoya teslim edilmesi ile size SMS yoluyla da gönderiliyor. Aynı şekilde sitenin hesap ayarları bölümünden de sipariş takibini yapabilirken kodunuza da buradan ulaşabiliyorsunuz.

Sipariş kodu size geldikten sonra hangi kargoyu seçmişseniz o kargo şirketinin internet sitesi üzerinden de sorgulama yapma imkanlarının olduğunu belirtmek doğru olur.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir