Instagram video indir

MHP’li Yılık’tan 23 Nisan mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı basın açıklaması …
MHP'li Yılık'tan 23 Nisan mesajı ÇağrıMerkezin

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı basın açıklaması yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık şu ifadeleri kullandı:

“Küçük Hanımlar, Küçük Beyler…

Sevgili Çocuklar…

Sizler geleceğe umutla baktığımız yarınlarımız, aziz Türk Milleti’nin fikri ve vicdanı hür evlatlarısınız. Gelecek nesiller sizlere emanet olacak. Sizler geleceğin doktoru, mühendisi, siyasetçisi, hukukçusu, öğretmeni, akademisyeni, yöneticisi kısacası Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yarınlarısınız.

Milli tarihimizin başlangıcı olarak kabul ettiğimiz 23 Nisan 1920 tarihinden bugüne 101.yılını kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. 23 Nisan 1920 tarihi Türk Halkının Türkiye Büyük Millet Meclisini oluşturmaktaki güçlü iradesini de temsil etmektedir. Bilinmelidir ki Türk Milleti’nin üzerinde milli egemenlikten başka hiçbir irade yoktur. Türkiye Büyük Millet Meclisi hem 101 yıl önce hem de 15 Temmuz’da işgalcilere direnen, milli irade ve egemenliğin sembolü, her türlü istila emeli karşısında devleşen Gazi bir Meclis’tir.

23 Nisan günü; Türk Milleti olarak geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize olan sevgi, saygı, güven ve inancımızı da göstermektedir. Bu vesileyle dünyada başka bir örneği olmayan bu bayramı sizlere armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını sevgi, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklar, çok çalışarak yüce Türk Milleti’nin övünç kaynağı olacaksınız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni dünyanın en müstesna mevkisin de onurla şahlandıracağınıza olan inancım tamdır. Bu vesileyle bize bu vatanı armağan eden şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının bayramını tebrik ediyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

Hibya Haber Ajansı

Makaleyi ne kadar faydalı buldunuz?

Yıldızlara tıklayarak oylayabilirsiniz

Ortalama reyting 0 / 5. Oylama Sayısı: 0

Bu yazıyı oylayan ilk siz olun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Posts
Youtube video indir