Instagram video indir

Modanisa Müşteri Hizmetleri

Modanisa Müşteri Hizmetleri ÇağrıMerkezin

2011 yılında faaliyetine başlayan Modanisa, Türkiye’nin en büyük tesettür giyim markaları arasında yer alıyor. Modanisa, her yaş ve her beden için sunduğu kıyafet ve aksesuar çeşitleriyle en sevilen tesettür markalarından biri. Ayrıca 140 ülkeden müşteriye ulaşmayı başaran Modanisa, hızla büyümeye devam ediyor.

Modanisa müşteri hizmetleri  numarasıyla sipariş, iade, değişim, şikayet, memnuniyet vb. konularda telefonla destek sunmaktadır.

Yaklaşık yüz markayla çalışan Modanisa, yeni nesil muhafazakar şıklığın da en önemli öncüleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda 2016 yılında İslam dünyasının en popüler giyim dünyası olarak seçilmiştir. Modanisa, en lüks tesettür giyim markalarından uygun fiyatlı ve yerli markalara kadar birçok seçeneği tüketiciye başarıyla ulaştırmaktadır.

İçeriğimizin devamında Modanisa iletişim kanallarını inceleyebilir veya Modanisa ile ilgili en çok merak edilen sorulara göz atabilirsiniz. 

Modanisa Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Pazartesi – Cuma 09:00 – 20:00 
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Modanisa İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İnfluencer Başvuru Form için tıklayın.
Tasarımcı Başvurusu
Yardım Sayfası Modanisa yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Whatsapp Destek Hattı
Genel Müdürlük Adresi Altunizade Mahallesi Kuşbakışı Cad. No:27/1, 34662 Üsküdar / İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

MODANİSA ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

Modanisa, son zamanlarda Türkiye’de adından sıkça söz ettiren bir markadır. Son moda tesettür giyiminin öncülerden olan bu firma her geçen gün yeni tasarımlarıyla yepyeni müşteri havuzlarına hitap etmektedir. Başörtüsüne birçok kadın çok özen gösterir. Firma birbirinden çeşitli başörtüleriyle geniş seçenek yelpazesi sunuyor. Ayrıca birbirinden güzel ve modaya uygun elbiseleriyle de dikkat çekmektedir. Tabi ki her kadın bedeni aynı değil. Kadın bedenini bir kalıba uydurmak da hoş değil. Bu yüzden firma, ek bir seçenek koymuş sitesine. Birçok marka da olmayan büyük beden seçeneği bu firma da mevcut. Bedeniniz ne olursa olsun size göre bir elbise var. Modanisa çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Yaz dönemlerinde serinlemek için başlıca gidilen yerlerden bazıları deniz ve havuzdur. Bu yerlere gitmek de tesettürlü kadınları düşündürür. Onlar hiçbir şeyden mahrum kalmasın diye firma, siz değerli kullanıcıları için tam kapalı ve yarı kapalı mayo seçenekleri üretti. Ekstra ayakkabıdan abiyeye birçok ürün var bu sitede. Seçenekler böyle geniş olunca da hitap edilen kitle büyük oluyor. Bunun sonucunda da bazı eksiklikler ortaya çıkabiliyor. Firma bu eksiklikleri gidermek adına çağrı merkezi numarası açmıştır. Buradan çağrı merkezi yetkililerine ulaşabilir ve sorununuzu en hızlı şekilde çözebilirsiniz.

MODANİSA MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Online alışverişin yoğun şekilde yaşadığı günümüzde Modanisa’da buna uyum sağlamıştır. Bunun sonucunda da daha fazla kişiye hitap etmektedir. Hal böyle olunca da daha fazla sorun ortaya çıkmaktadır. Bu soruların çözümü adına firma, müşteri hizmetleri numarası çıkarmıştır. 0850 333 64 72 bu numaraya aradığınızda sizi müşteri hizmetleri yetkilileri karşılayacak. Ve hızla sorununuz çözüme kavuşacaktırÖneri, istek ve şikayetlerinizi Modanisa müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

MODANİSA MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Modanisa müşterilerine her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Bu doğrultuda müşteri hizmetlerine direk bağlanmak çok kolaydır. 0850 333 64 72 bu numarayı aradığınızda ve daha sonra 4’ü tuşladığınızda direk müşteri hizmetlerine bağlanacaksınız bundan sonra ki işlem ise en kısa sürede sorununuzun çözülmesi.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Modanisa müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

Modanisa Telefon Numarası

Modanisa Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 

Destek hattı ile birlikte sipariş öncesinde, siparişlerinizi tamamlarken ya da sipariş sonrasında tüm taleplerinizle ilgili olarak hem mail hem de telefon ile irtibata geçebiliyorsunuz. Bu konuda güçlü bir çağrı merkezi ekibi olan Modanisa markası, destek ekibiyle beraber taleplerinizde, kargo süreçlerinizde aksiliklerde ya da tedarikçi sorunlarına karşı hızlıca yardımcı olmaktadır.

Eğer Modanisa markası tedarikçisi olma gibi bir talebiniz olursa bu konuda  email adresinden bilgi ve destek alabilirsiniz. Ayrıca Tasarımcı olmak istiyorsanız bu konuda  email adresinden destek alarak, bilgi ve detaylı iletişimde kalabilirsiniz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Kitapsepeti Müşteri Hizmetleri ÇağrıMerkezin
Read More

Kitapsepeti Müşteri Hizmetleri

Kitapsepeti Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, müşteri hizmetleri bölümümüzde Kitapsepeti Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ile alakalı bilgiler paylaştık. Kitapsepeti Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası yazımızın detayları..
Youtube video indir