Instagram video indir

Exxen Konuşanlar 66. Bölüm Dizipal Full İzle, Konuşanlar 66. Bölüm Tek Parça İzle

Seyirciler tarafından çok sevilen Konuşanlar programı heyecanla bekleniyor. Konuşanlar son bölümü yayınlandı mı? Exxen ekranlarında seyirci ile buluşan Konuşanlar programı 66. bölüm yayınlandı mı? Konuşanlar son bölüm izle! Konuşanlar 66. bölüm Youtube’da yayınlandı mı?
Exxen Konuşanlar 66. Bölüm Dizipal Full İzle, Konuşanlar 66. Bölüm Tek Parça İzle ÇağrıMerkezin

Exxen Konuşanlar 66. Bölüm Full İzle, Konuşanlar 66. Bölüm Tek Parça İzle, Hasan Can Kaya Konuşanlar İzle, Konuşanlar Bilet 2022

Bu sohbet bildiklerinizden çok farklı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor, ardından birbirinden ilginç sorular geliyor ve eğlence katlanarak tavan yapıyor. Her bölümde kahkaha tufanı artıyor. Bu güldürüde yer almak isteyen izleyiciler Konuşanlar sahnesindeki yerini alıyor. 4 Mayıs Çarşamba günü yayına giren 66. yeni bölüme Tolga, Ufuk, Hilal, Hazal ve Şeyda’nın birbirinden komik anıları damga vuruyor. Kahkahanın tavan yaptığı Konuşanlar 66. bölüm haberimizde yer alıyor.

KONUŞANLAR 65. BÖLÜM FULL İZLE

Komedyen Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar’ın 66. bölümü yayına girdi. Her bölümde farklı konukların yaşamlarından hikayeler barındıran Konuşanlar, bu hafta da izleyiciyi kırdı geçirdi. Sınıfın en çok konuşan isimleri Hasan Can Kaya’nın radarına takıldı. Şimdi siz de Konuşanlar’ın 66. bölümü dahil olmak üzere tüm bölümlerine Exxen üzerinden ulaşabilirsiniz. Konuşanlar’ı Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV’den izlemeye başlayabilirsiniz. 

Konuşanlar 66. Bölüm İzle

Komedyen Hasan Can Kaya’nın son derece eğlenceli sunumu ile ekrana gelen Konuşanlar 66. bölümü yayına girdi. Her bölümde farklı isimlerin yer aldığı Konuşanlar efsanesi kahkahaları beraberinde getiriyor. Birbirinden komik hikayelerin yer aldığı Konuşanlar yeni bölümü kaçırmayın.

Konuşanlar 66. Bölümün yayınlanacağı cuma gününü heyecanla bekleyen izleyiciler şimdiden internet üzerinde bu hafta kimin konuk olacağını yeni bölümde konuşan yarışmacıların kimler olacağını araştırmaya başladılar. Konuşanlar 66. Bölüm de izleyenlerin merak ettiği hangi ünlünün geleceği hakkında araştırma yaptık. EXXEN platformunun en sevilen programı Hasan Can Kaya ile Konuşanlar bu hafta da kaldığı yerden takipçilerini ve üyelerini kahkaha tufanına boğmaya hazırlanıyor. Her bölümüyle üyeleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar da bu hafta da birbirinden ilginç konuklarıyla izleyiciler ile buluşacak.

Hasan Can Kaya Konuk ettiği insanlar arasından 5 – 6 kişi seçerek insanların belki de normal hayatta birbirine çekinerek soracağı soruları seçtiği kişilere soran Hasan Can Kaya ve orada bulunan ve ekran başında izleyenler alınan cevaplarla gülme krizine girecek.

Konuşanlar 66. Bölüm Dizipal

Youtube’da yakaladığı başarı sonrasında EXXEN’e transfer olan Konuşanlar’ın yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Sunuculuğunu Hasan Can Kaya’nın yaptığı ve milyonlara ulaşarak herkesi güldürdüğü talk show bugün de yine kahkaha tufanına sahne olacak. Pera’ya gelen misafirlerin anlattıklarıyla ve sorulara verdikleri cevaplarla şekillenecek yayın ilgiyle seyredilecek. Batırma ve fantazi sorularına verilecek yanıtların gündem dahi oluşturduğu ve zaman zaman eleştiri oklarını yönelttiği program bu hafta da yine ilgiyle seyredilecek. Kaya’nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 66. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı? Görüşlerinizi bekliyoruz.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Kiracı Hakları ÇağrıMerkezin
Read More

Kiracı Hakları

Kiracı hakları kira sözleşmeleri kapsamında ele alınması gereken konular arasında yer alır. Kira sözleşmeleri kiralayan ile kiracı arasında imzalanan ve hukuki değere sahip belgelerdir.
Youtube video indir