Instagram video indir

Thy Çağrı Merkezi / müşteri hizmetleri

Thy Çağrı Merkezi / müşteri hizmetleri ÇağrıMerkezin

Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Türk Hava Yolları çağrı merkezi 7/24 aranabilir.
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Türk Hava Yolları İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Görüntülü Çağrı Merkezi Sohbet için tıklayın. (İşitme Engellilere Özel)
Yardım Sayfası THY yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Faks
Genel Müdürlük Adresi Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binası, Atatürk Havalimanı, Yeşilköy, 34149 İstanbul Türkiye
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

THY Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 

Ülkemizin ulusal hava yolu şirketi olan Türk Hava Yolları, merkezi İstanbul’da olan ve büyük bir havayolu şirketi olmanın da gururuyla bugün Dünyanın en çok ülkesine uçan havayollarından biridir. THY ile birlikte birçok seyahat deneyimi yaşadığınız gibi pek çok ülkeye uçmak istediğinizde de bunların sayısı bugün ki güncel haliyle 120’dir. 120 farklı ülkeye uçak seferleri düzenleyen THY, uçak biletlerinizi çok hızlı, kolay ve pratik bir şekilde almanız konusunda da yardımcı oluyor.

TÜRK HAVA YOLLARI ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

Oldukça fazla bir geçmişe sahip olan Türk Hava Yolları 1933 yılında kurulmuştur. O yıllardan bugüne kadar birçok havayolu taşımacılığında tercih edilmiştir. Avrupa, Afrika, Amerika’ya kadar birçok ülkeye uçuşları bulunmaktadır. 300 ayrı havaalanına uçuş seferleri vardır. Dünyanın en iyi 4. Havalimanı ünvanına sahiptir. Ayrıca 6 kez de Avrupa’nın en iyi hava alanı namına sahip olmuştur. Böylesine büyük ve kökenli olan firma, siz müşterileri için çağrı merkezi de oluşturmuştur. Burada uçuşlarla ilgili bilgi, rezervasyon, bilet ve iptal işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Türk Hava Yolları çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Çağrı merkezlerinde görevli olan kişiler sizlerin her türlü istek, dilek, öneri ve şikayetlerinizde yanınızda olacaktır. Bilet almanız ya da rezervasyon yaptırmanız için internet sitemize de giriş yapabilirsiniz. Böylelikle oldukça kolay bir şekilde işlemlerinizi başlatabilir ve sonlandırabilirsiniz. Görüntülü çağrı merkezimiz de internet sitemizde sizler için oluşturulmuştur.

TÜRK HAVA YOLLARI MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Dünyanın en çok ülkesine uçuş yapan havayolu ünvanına sahip olan Türk Hava Yolları ile güvenli bir yolculuk yapabilirsiniz. İnternet sitemize üye olduğunuzda; bütün işlemlerinizi artık buradan yapabileceksiniz. ‘Uçuş ara-bilet al’ bölümünde nereye gitmek istediğinizi yazdığınızda sizinle bağlantılı olan bilgiler karşınıza çıkacaktır. İsterseniz tek yön isterseniz gidiş- dönüş biletlerinizi hemen alabilir, uçuş durumunuzu sorgulayabilirsiniz. İptal ya da iade bilet işlemleriniz de internet sitemizden gerçekleştirebileceksiniz. Öneri, istek ve şikayetlerinizi Türk Hava Yolları müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

444 0 849 numaralı hattımızı arayarak da müşteri hizmetlerimiz ile görüşmeniz mümkündür. Sesli yanıt sisteminin sizi yönlendirmesi ile en kısa süre içerisinde müşteri temsilcimize bağlanabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz her konuda sizlere yardımcı olacaktır.

TÜRK HAVA YOLLARI MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Türk Hava Yolları ile direk bağlantı kurmanız mümkündür. Yukarıdaki numaradan aradığınızda hemen müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Uçuşlarla ilgili bilgiler alabileceğiniz gibi, sorunlarınız ya da sıkıntılarınız ile ilgili de görüşme de yapabilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarında yılların tecrübesine sahip olan Türk Hava Yolları’nı tercih etmek kişiler için oldukça önemli bir durumdur.Müşteri kitlesi büyüdüğü için Türk Hava Yolları müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

THY (Türk Hava Yolları) Müşteri İletişim Formu – THY Geri Bildirim Formu

Aşağıda yer alan geri bildirim formu, THY’nin müşterilerine özel bir sayfa olup burada tüm bilgilerinizi paylaşarak bir geri bildirimde bulunabilirsiniz. Bununla ilgili olarak THY hakkında istek ve görüşlerinizle ilgili bilgi paylaşabilirsiniz. Ek olarak THY iletişim numarası üzerinden de yine istek, şikayet ya da önerilerinize varan bilgilendirmelerde de bulunabilirsiniz.

THY İstek, Şikâyet ve Öneri Bildirim Formu: https://www.turkishairlines.com/tr-tr/bilgi-edin/musteri-iliskileri/

THY Sosyal Medya Adresleri

Türk Hava Yolları’nı sosyal medyadan her an takip ederek, dilediğiniz zaman uçak biletlerinizi almadan önce kampanyalar hakkında haberdar olabilirsiniz. Özel gün ve haftalarda yapılan çeşitli kampanyalar ile birlikte son derece uygun fiyatlara çok iyi ve avantajlı kampanyalardan faydalanabiliyorsunuz.

THY Facebook

THY Twitter

THY İnstagram

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir