Instagram video indir

ZYXEL müşteri hizmetleri │ çağrı merkezi │ iletişim numarası

ZYXEL müşteri hizmetleri │ çağrı merkezi │ iletişim numarası ÇağrıMerkezin

Zyxel Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 4441759

Ülkemizde faaliyet gösteren, Tayvan merkezli bir marka olarak bildiğimiz büyük markalardan biri de ZyXEL adlı markadır. Güvenilir yapay zeka ve çeşitli bulut destekli hem ev hem de iş yerindeki ağ çözümleriyle ilgili öncü markalardan biri olarak bilinen bu marka, bugün ağ donanım cihazları alanında üretici olarak bilinir. 1989 yılında kurulan, bugün dünyanın dört bir yanında telekomünikasyon şirketlerine doğrudan ISP veya orta ölçekli şirketlerde ağ ekipmanı olarak donanım satan markalar arasında bulunur.

çağrı merkezi numarası
e-posta adresi
yardım sayfası https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/requests/new
hızlıca müşteri hizmetine bağlanma Servis sağlayıcısı tarafından verilen modemler ile ilgili destek almak için bu numarayı aradığınızda iki kez ard arda 1 e bastığınızda teknik destek için çağrı merkezine bağlanacaksınız.
zorluk 1/10
süre Tahmini bekleme süreniz 1 dk.
çağrı merkezi çalışma saatleri 7/24
genel merkez adres Piyale Paşa Bulvarı, Kaptan Paşa Mahallesi Ortadoğu Plaza, D:No:73, Kat:6, 34384 Şişli/İstanbul

Zyxel Müşteri Hizmetleri İletişim e-Posta Adresi

Zyxel firmasından satın almış olduğunuz kablosuz modem veya router cihazlarında, fabrika üretiminden kaynaklanan bir hata ya da kusur olduğunu düşünüyorsanız, ürün iade veya değişim talebinde bulunabilirsiniz. Zyxel arızalı ürününüzü Zyxel Türkiye Destek Kampüsü ile iletişime geçerek kayıt ettirdikten sonra sorununuza en kısa sürede çözüm bulabilirsiniz. Zyxel arazıla ürün gönderim şartları, e-posta adresiniz üzerinden size bildirilecektir. Z

  • Zyxel Müşteri Hizmetleri İletişim e-Posta Adresi: 

Zyxel Müşteri Hizmetleri Destek Sayfası

Zyxel ürün veya hizmetleriyle ilgili olarak online platform üzerinden hızlı destek alabilmek için deneyimli müşteri temsilcisi ekibi tarafından kurulan sayfaları kullanabilirsiniz. yxel Türkiye Destek Kampüsü tarafından teknik servis randevusu alınmadan gönderilen cihazlar teknik servis tarafından kabul edilmediği için bu yolla gönderilen modem ya da router gibi cihazların sorumluluğu firmada bulunmamaktadır.

  • Zyxel Müşteri Hizmetleri Destek Sayfası

ZYXEL ŞİKAYET HATTI

Zyxel şikayet hattı her zaman aktif bir biçimde çalışıp müşterilerine her koşulda dönüş yapıp bilgilendirmektedir. Bizlere müşteri hizmetleri numaramızdan da her zaman zahmetsiz bir şekilde ulaşabileceğiniz gibi [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.Günün istediğiniz her saati bu adresten ulaşıp arıza ya da sorun kaydınızı oluşturabilirsiniz. En kısa zamanda sıkıntınız neticelendirilecektir.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Zyxel müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Zyxel şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Zyxel Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

0212 314 18 19

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Zyxel çağrı merkezi numarasına 0212 314 18 19 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim

Adres: Kaptan Paşa Mahallesi Piyale Paşa Bulvarı Ortadoğu Plaza No: 73 Kat: 6 Şişli 34384 Şişli/İSTANBUL

Tel: +90 444 1 759 (Internet Servis Sağlayıcısı tarafından verilen ürün desteği için) Çalışma Saatlerimiz Hergün 7/24

E-posta: [email protected]

Tel: +90 212 314 18 19 (Elektronik Marketler ve Partner/Bayilerden Satın Alınan Cihazlar İçin) Çalışma saatleri hafta içi(Pazartesi –Cuma): 09:00-18:00

E-posta: [email protected]

Faks: +90 212 220 25 26

İnternet sayfası üzerinden iletişime geçebileceğiniz Zyxel iletişim formu kısmı da bulunmaktadır.

Zyxel Resmi Sosyal Medya Hesapları

Müşteri memnuniyetine ve güvenilir satış sonrası hizmete büyük önem veren Zyxel firması, gerek destek ekibiyle gerekse de deneyimli müşteri temsilcileriyle hummalı bir çalışma içine girmiştir. Zyxel resmi sosyal medya hesaplarını takip ederek inovasyon alanında lider olan markanın en yenilikçi ürünleriyle ilgili en güncel bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Zyxel firmasının sosyal medya takipçilerine özel olarak düzenlediği indirim kampanyaları ve hediye ürün çekilişlerine katılabilmek için de Zyxel resmi sosyal medya hesaplarını takip etmeniz tavsiye edilmektedir:

  • Zyxel Facebook
  • Zyxel Youtube
  • Zyxel Linkedin
  • Zyxel Instagram
  • Zyxel Blog
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir