Instagram video indir

McDonald’s Müşteri Hizmetleri | Mc Donald’s İletişim 

McDonald’s Müşteri Hizmetleri | Mc Donald's İletişim  ÇağrıMerkezin

Mc Donald’s Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Pazartesi – Pazar 09:00 – 01:00 
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Mc Donald’s İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Online Sipariş Online sipariş oluşturmak için tıklayın.
En Yakın Mc Donald’s Size en yakın Mc Donald’s şubesini görmek için tıklayın.
Faks (0212) 274 2931
Genel Müdürlük Adresi Büyükdere Cad. Özsezen İş Merkezi A Blok No:122/9 Zincirlikuyu Beşiktaş, İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

MCDONALD’S ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI

Amerika’da kurulan, yıllardır fast food tarzı yiyecekleriyle dünyanın en büyük restoran zincirine sahip olan McDonald’s, çağrı merkezi numarası iletişimiyle de hizmet sunmaya devam ediyor. Çağrı merkezimizdeki müşteri temsilcilerimizden, aklınıza takılan ya da öğrenmek istediğiniz ne varsa gerekli öğrenebilir, tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Talep ve önerilerinizi karşılama konusunda gerekli olan ne varsa bizler, yapmaya hazırız. Günün her saati temsilcilerimize ulaşabilir, çağrı merkezimizden her bilgiyi edinebilirsiniz.

MCDONALD’S MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

McDonald’s ailesi olarak, online siparişler, paket servisler gibi en çok karşılaşılan sorunlarınız çözümü için müşteri hizmetlerimiz yanınızdadır. Hatlarımızda bazen yoğunluklar olabilir. Ancak temsilcilerimiz sizlere en kısa zamanda dönüş yaparak sorununuzla ilgilenecek, hemen bir çözüm arayışına girecektir. 444 62 62 numaralı telefondan bizlere rahatlıkla ulaşabilir, müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz. Kalite standartları gereği konuşmalarınız kayıt altına alınacaktır. Tüm bilgileriniz korumamız altındadır. Öneri, istek ve şikayetlerinizi McDonald’s müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

MCDONALD’S MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Yukarıda belirtilen müşteri hizmetlerimize direk bağlanmanız mümkündür. Müşteri temsilcilerimize her an ulaşabilir, isteklerinizi iletebilirsiniz. İşin içinden çıkamadığınız durumlarda, McDonald’s çağrı merkezimizden ya da müşteri temsilcilerimizden yardım talebinde bulunmaktan çekinmeyin. Bizler gerekli olan her çözüm için buradayız. Müşteri kitlesi büyüdüğü için McDonald’s müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

Ülkemizin en gözde ve en popüler yiyecek firmaları arasında bulunan McDonald’s özellikle hamburgerleri ve patates kızartmaları ile ünlü bir markadır. McDonald’s yetkililerine ulaşabileceğiniz 444 numaralı bir çağrı merkezi de bulunmaktadır.

Çağrı merkezi aracılığı ile McDonald’s’tan telefon ile sipariş verebilir, sipariş durumunuzu öğrenebilir, istek, soru, görüş, öneri ve şikayetlerinizi de bildirebilirsiniz. 444 62 62 numarası üzerinden ulaşabileceğiniz çağrı merkezi ile birlikte dilerseniz online iletişim formunu da kullanarak McDonald’s yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Burger King İsveç ve Danimarka Pazarlama Direktörü Schröder, Burger King’in Facebook sayfasına gelenlerin maksimum 48 saat içerisinde yanıt alabileceğinin de vurgulandığı kampanyayı, “Müşteri hizmetleri, müşteri deneyiminin önemli bir parçası ancak iş online’a geldiğinde çok da harika bir iş yapmadığımızı fark ettik. Konuyu ele aldığımızda, yanıt almayı hak eden çok daha fazla sayıda burger sevdalısı olduğunu gördük. Whopper aşkı işleri bir parça toplayabilir umuduyla kolları sıvadık” sözleriyle değerlendiriyor.

McDonald’s Müşteri Temsilcisi

McDonald müşteri hizmetlerine 444 62 62 numaralı iletişim adresinden ulaşmanız mümkün. Ülkemizde de günlük binlerce kişiye hizmet veren, ev ve işyerlerine teslimat yapan bu servis ağında yaşanabilecek aksaklık, eksiklik ve sorunlar hakkında soru, öneri ve şikayetleriniz hakkında bildirimler oluşturabilirsiniz. Sipariş oluşturma esnasında yaşanan sorunları, siparişin size ulaşmasında yaşanan gecikme, siparişin eksik veya hatalı getirilmesi, kurye ile yaşanan anlaşmazlık, mağaza çalışanları ile yaşanan anlaşmazlık gibi problemlerde iletişim sağlamanız halinde gerekli raporlar tutulacak ve inceleme yapılacaktır. Müşteri memnuniyetini üst seviyede tutarak büyümesini katlanarak devam ettirmektedir. Mağazaların ve sistemin en doğru şekilde işleyerek ürünlerin hızlı ve kaliteli bir şekilde sizlere ulaşması için, şirket ve mağaza çalışanları gerekli eğitimleri alarak işlerine başlamaktadırlar. Bu konuda gündem olan McDonald’s Amerika’daki birkaç üniversitede, belirli dönemlerde, en iyi hamburger üzerine dersler vermektedir.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
+90 212 367 00 00 Numara kime ait? 0 212 367 00 00 ÇağrıMerkezin
Read More

+90 212 367 00 00 Numara kime ait? 0 212 367 00 00

Telefon operatörleri müşterilerine yönelik olarak birçok hizmeti hayata geçirmekte ve müşterilerini bu yenilikler konusunda haberdar etmektedir. Şirketler bu tür bilgi verme işlemlerini müşteri çağrı merkezi üzerinden müşteri temsilcileri aracılığı ile yapmaktadır. Peki, bu numaralardan en çok karşılaşılmakta olan +90 212 367 00 00 numarası hangi operatörün numarasıdır? +90 212 367 00 00 müşterilerini ne için aramaktadır? İşte, +90 212 367 00 00 numaralı çağrı merkezi hakkında merak edilmekte olan hususlar.
Youtube video indir