Instagram video indir

Turknet Müşteri Hizmetleri | Turknet İletişim

Turknet Müşteri Hizmetleri | Turknet İletişim ÇağrıMerkezin

1996 yılında kurulan Turknet, en çok tercih edilen internet servis sağlayıcılarından biri olup kurumsal şirketler için operatör hizmeti de sunuyor. Turknet, özellikle uygun fiyatlı ve hızlı internet kullanmak isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Bununla birlikte İstanbul ve İzmir gibi birçok alanda kendi fiber optik altyapısını kullanır. Diğer şehirlerdeyse Turk Telekom altyapısını kullanarak fiber internet sunmayı başarıyor. Turknet’in öne çıkan diğer bir özelliği ise taahhütsüz internet paketi sunmasıdır. Bu sayede ev ve iş yeri kullanıcılarına taahhütsüz ve uygun fiyatlı avantajlar sağlıyor. Kotasız ve hızlı olarak sunulan paketler, Türkiye’nin birçok noktasında fiber internet bağlantısı imkanı tanıyor.

Turknet Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Turknet müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir.
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Turknet İletişim

Müşteri Destek Hattı
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
Online İşlem Turknet online işlem sayfası için tıklayın.
Fiber Satış ve Başvuru İşlemleri
Yardım Sayfası Turknet yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Kurumsal Müşteri Hizmetleri Hattı
Genel Müdürlük Adresi Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

Turknet Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Sektörün öncü isimleri arasında yer alan Turknet, her geçen gün hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Turknet, hizmet alanını genişletirken müşterileri de birçok konuda araştırma yapmaktadır. Sizin için Turknet hakkında en çok merak edilen soruları araştırdık ve özenle yanıtladık! Yorumlarda Turknet hakkında merak ettiklerinizi sorabilir veya görüş ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz.

2022 Turknet Müşteri Hizmetlerine Direk ve Kolay Nasıl Bağlanılır?

Turknet müşteri hizmetleri oldukça kolay ulaşılabilir olması sebebiyle tercih edilme oranı yüksek bir internet servis sağlayıcısıdır. Firmanın müşterilerine özel olarak oluşturmuş olduğu bir hızlı işlem hattı bulunmaktadır. Siz de Turknet müşteri hizmetlerine bağlanmak için Turknet hızlı işlem hattını aramayı tercih edebilirsiniz. Turknet hızlı işlem hattına 0(850) 288 80 80 numarası üzerinden oldukça kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Hizmet almak istediğiniz her türlü konu ile ilgili Turknet müşteri hizmetlerine direk bağlanarak işlemlerinizi oldukça kolay bir şekilde halledebilirsiniz. 

 Turknet Müşteri Hizmetleri ile Hızlı Bağlanma

Turknet müşteri hizmetleri tarafından verilmekte olan hizmetler farklı telefon numaraları ile sağlandığı için işlem yapmak istediğiniz konu ile ilgili olarak oldukça kolay bir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Hızlı bir internet kullanmak isteyen kişilerin tercihi fiber internetten yana olmaktadır. Eğer siz de henüz bir Turknet abonesi değilseniz, Turknet fiber satış ve başvuru takip hattını arayabilirsiniz. Turknet fiber satış ve başvuru hattına 0(850) 288 80 16 numarası üzerinden oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Eğer siz de Turknet abonesi iseniz, Turknet fiber müşteri destek hattını 0(850) 288 10 10 numarası üzerinden arayabilirsiniz.

TurkNet Müşteri Hizmetleri

Güvenli İnternet, AKN’siz İnternet, hız testi, ev kurulumu, modem gibi konular için müşteri desteğini kullanabilirsiniz. TurkNet’i çevrimiçi işlemler ve uygulamalar için de kullanabilirsiniz. Ayrıca müşteri sorularına sosyal medya hesapları üzerinden de cevap verilmektedir. Türk Net müşteri hizmetleri telefon numarası ile yetkililere erişmek istiyorsanız 0212 703 43 71 numaralı telefonu arayın. Satışları ve uygulamaları izlemek için TurkNet’i kullanmak istiyorsanız, 0850 288 80 80 veya 0850 288 80 81’i arayabilirsiniz.

TurkNet Müşteri Hizmetleri Direk Operatöre Bağlanma

Herkes hızlıca müşteri hizmetlerine bağlanmak ve zaman kaybetmeden sorununa çözüm bulmak istemektedir. TurkNet iletişim hattını İnternet uygulamaları, modem istekleri, hataların veya şikayetlerin günlüğe kaydedilmesi ve ödemelerinizin izlenmesi gibi birçok işlem için hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. TurkNet 0850 288 80 80 müşteri telefon numarasındaki ilk menüden 1 numarayı çevirdikten sonra ikinci menüden 1 numarayı tuşlamanız ve son olarak 0 tuşuna basmanız gerekir. Böylece sistem sizi müşteri temsilcisine yönlendirecektir. Böylece sıra beklemeden bir TurkNet müşteri temsilcisiyle iletişime geçebilirsiniz.

TurkNet Müşteri Hizmetleri Numarası Kaçtır?

TurkNet müşteri hizmetleri departmanına 0850 288 80 80 numaralı hattan ulaşarak tüm soru ve sorunlarınızı dile getirebilirsiniz.

TurkNet Müşteri Hizmetleri Direk Bağlan

TurkNet müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için müşteri hizmetleri numarası olan 0850 288 80 80 numaralı hatta ulaşım sağlamanız gerekiyor. Bu numara üzerinden gerekli tuşlamaları yaparak direk müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.

Turknet Kobi Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ve Çalışma Saatleri

TurkNet İletişim Hizmetleri firmasının Kobi Müşterileri için özel olarak oluşturduğu çağrı merkezi ekibine aşağıdaki numaralardan oluşabilirsiniz. Ayrıca çalışma saatlerini de bulabilirsiniz.

Telefon: 

Çalışma Saatleri: Müşteri Hizmetleri Pazartesi günü ile Cumartesi günü dahil olmak üzere ( Pazar Hariç ) sabah saat 09:00 ile akşam saat 18:00 arası hizmet vermektedir.

Turknet İşbaşvurusu Mail Adresi

TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş’de işe başlamak isteyen kişiler aşağıdaki mail adresine başvuru yapabilirler. Detaylı özgeçmiş ve diğer bilgilerinizi göndermeyi unutmayınız.

Mail: 

Turknet Ticaret Sicil Numarası

Turknet A.ş. İstanbul ticaret odasına 332516 sicil numarası ile kayıtlıdır.

TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş Genel Müdürlük Adresi Nedir?

Turknet A.Ş. genel müdürlüğü İstanbul ili Şişli ilçesindedir. Firmanın iletişim adresi aşağıdadır.

Adres: Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir