Instagram video indir

Sigortam net Müşteri Hizmetleri | Çağrı Merkezi

Sigortam net Müşteri Hizmetleri | Çağrı Merkezi ÇağrıMerkezin

2000 yılından beri hizmet veren Sigortam.net, 20’yi aşkın sigorta şirketini ve tüketicileri tek bir web sitesinde buluşturuyor. Sigorta pazaryeri olarak hizmet veren şirket, uygun fiyatlı ve güvenilir poliçe seçenekleriyle ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda tamamlayıcı sağlık sigortasından kaskoya, konut sigortasından cep telefonu sigortasına kadar geniş bir seçenek sunmayı başarıyor. 7/24 sigorta yapma avantajı sunan Sigortam.net, 3 kolay adımda işlemleri tamamlamanızı sağlar. Aynı zamanda platformdan daha iyi bir fiyat sunan şirket bulduğunuzda Sigortam.net çağrı merkezi ile görüşebilir ve aradaki fiyat farkını talep edebilirsiniz.

Sigortam.net Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Sigortam.net müşteri hizmetleri 7/24 aranabilir.
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Sigortam.net İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Poliçe İptal Formu Form için tıklayın.
Yardım Sayfası Sigortam.net yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Faks
Genel Müdürlük Adresi Saray Mah. Siteyolu cad. Anel İş Merkezi No: 5 İç Kapı No: 2 Ümraniye/İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

Sigortam.net Müşteri Temsilcisi

Sigortam.net müşteri hizmetleri 444 24 00 numaralı iletişim kanalından çalışmalarını sürdürmektedir. Sigortam.net müşteri temsilcisi ile 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz iletişim kurabilirsiniz. Sigorta paketleri, sigorta fiyatları, karşılaştırmalar ve ek hizmetler için destek ekibine sorular yöneltebilirsiniz. Destek ekibinin ilk görevi, müşterileri bilgilendirmek ve sorularını yanıtlamaktır.

Sigortam.net bünyesinde bulunan paketlerden birini satın aldıysanız satış sonrasında yaşanabilecek tüm olası problemler karşısında müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz. Sigortam.net müşteri hizmetleri, bayram, tatil, gece, gündüz ayırt etmeksizin ihtiyaç duyduğunuz her an 444 24 00 numaralı iletişim numarasından taleplerinizi kayıt altına almaktadır.

Sigortam.net müşteri hizmetleri, olası hasar durumlarında yardımınıza koşmaktadır. Hasar yaşandıktan sonra müşteri temsilcisi ile iletişime geçerek hasar kaydının yapılmasını sağlayabilir ve gerekli yönlendirmeler ile hasar sürecini atlatmanızı sağlar. Hasarlar anlaşmalı servisler ile giderilirken kaza tazminatınızı ilgili rapordan sonra alabilirsiniz.

Sigortam.net Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Sigortam.net Telefon Numarası: 

Sigorta türleriyle ilgili ön bilgi almak, yaptırmak istediğinizde ya da yenileme dönemleriniz geldiğinde anında sigortam.net ile %50’ye varan indirimlere yenilemelerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca Kasko ya da trafik sigortanızı Sigortam.net ile yaptırırsanız, 30 TL BP akaryakıt ya da otogaz indiriminden de faydalanabilirsiniz. Diğer bir kampanya ise 50 TL hediye çeki Migros’tan kampanyasına katılabilirsiniz.

Sigorta yaptırmadan önce iddialı bir marka olan sigortam.net ile teklifinizi almadan başlangıç yaptırmayın. 20 sigorta şirketi ile birlikte yürütülen operasyonda 3 adımda hızlıca birçok teklifi alabilirsiniz. Bütçenizi yormadan, peşin fiyatına taksitle, hatta %50’ye varan indirimlerden faydalanabilirsiniz. İsterseniz 7-24 yanında olacağınız şekilde uzman ekibinden de destek alabilirsiniz.

Sigortam.net İletişim E-Posta Adresi ve Sosyal Medya Adresleri

Sigorta şirketiniz sigortam.net her zaman yanınızda olmasını hissetmek isterseniz aşağıdaki e-posta üzerinden, sosyal medyadan her daim ulaşabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden dilediğiniz her zaman erişeceğiniz bu marka ile beraber en iyi şekilde 7-24 hasar destek ve benzer pek çok konuda da iletişimde kalmak için Sigortam.net müşteri hizmetleri telefon ile arayıp bilgi alabilir ya da e-posta ile iletişime geçebilirsiniz.

Sigortam.net E-posta Adresi: 

SİGORTAM.NET Facebook

SİGORTAM.NET Twitter

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir