Instagram video indir

Bosch Müşteri Hizmetleri

Bosch Müşteri Hizmetleri ÇağrıMerkezin

Almanya merkezli Bosch, 1886 yılında kurulmuştur ve günümüzde dünyanın birçok ülkesinde üretim, tedarik, satış vb. alanlarda hizmet verir. Bosch, Türkiye’de özellikle ev aletleri üreticisi olarak bilinse de marka geniş bir üretim ağına sahiptir. Otomotiv parçaları, sanayi, yazılım çözümleri, iklimlendirme sistemleri vb. birçok alanda faaliyet gösterir. Aynı zamanda dünyanın en büyük otomotiv parça sağlayıcısı olan Bosch, BSH Group’un sahibidir. BSH Group, Türkiye’de ana markası Bosch ve Türkiye’ye özel yerel markası Profilo ile beyaz eşya üretimi ve satışını gerçekleştirir. Ayrıca BSH Group, Siemens’in de kurucusudur ve günümüzde hala etkinliğini sürdürmektedir. Bosch, dünya genelinde 100’ü aşkın ülkede satışlarına devam ederken bölge şirketleri ve bağlı kuruluşları ile organize olarak hizmet verir. Bu sayede müşteri memnuniyetini sağlamayı başarmıştır ve kaliteli ürünleriyle rakiplerinden ayrılır.

Bosch Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Bosch çağrı merkezi 7/24 aranabilir.
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Bosch İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Online Servis Kaydı Form için tıklayın.
Yardım Sayfası Bosch yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Elektrikli El Aletleri İletişim
Genel Müdürlük Adresi BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan Caddesi No:51 Ümraniye/İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

BOSCH MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Bosch marka elektrikli ürünlerinizdeki sıkıntılarınız ve önerileriniz için oluşturulmuş müşteri hizmetlerine direk bağlanmanız mümkündür. Yukarıdaki numaradan 7/24 bağlantı kurabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizle her konuda görüşebilir. Taleplerinizi kayıt altına aldırabilirsiniz. Ayrıca bizleri facebook, yuutube ve instagram üzerinden takip edebilir ve ulaşım sağlayabilirsiniz.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Bosch müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

BOSCH ŞİKAYET HATTI

Ürünlerimizin kalitesi tartışılmaz bir gerçektir. Yıllar sonra bile ilk günkü konforunu ve lüksünü kaybetmezsiniz. Ama Bosch her türlü durumu düşünerek müşterileri için şikayet hattını da oluşturmuştur. Ürünlerimizden kaynaklı olan şikayetlerinizi bizlere bildirebilirsiniz. İade ya da değişim haklarına sahipsiniz. Yukarıdaki telefon numaramızı arayarak ya da internet adresimizdeki iletişim formunu doldurarak bizlere müracaat edebilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Bosch müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Bosch şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

İLETİŞİM

Bosch İletişim Formu

Bosch Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Bosch Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 

444’lü telefon numarasından Bosh çağrı merkezi, sizlere her zaman istediğiniz konularda ön bilgi ve destek verecek nitelikte olup her zaman için en iyi şekilde yardım ve destek alabilirsiniz. Bununla beraber yetkili servis, yetkili satıcı gibi çeşitli konularda da yardım ve bilgi almanız mümkündür.

Bosch’a dair tüm yardım, destek ve sık sorulan sorular hakkında bilgi almak için https://www.bosch-home.com.tr/musteri-hizmetleri/yardim-destek bu sayfayı kontrol edebilirsiniz. Burada tüm broşürler, sık sorulan sorular ve Bosch ürünlerine dair pek çok şeyi öğrenebilir, en iyi şekilde de bilgi alabilirsiniz.

Bosch Hangi Ülkenin?

Bosch, Almanya merkezli bir şirkettir ve dünya genelinde 100’ü aşkın ülkede hizmet verir. Şirket, otomotiv, sanayi, yazılım, ev aletleri, el aletleri vb. konularda üretim ve satış yapmaktadır.

Bosch ve Siemens Aynı Mı?

Bosch, Siemens’in sahibidir. Aynı zamanda Türkiye’de hizmet veren Profilo da Bosch’a aittir.

Bosch Türkiye Fabrikası Nerede?

Bosch’un Türkiye’de dört fabrikası vardır; Manisa, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli’nde tüketim malları, sanayi teknolojisi ve bina teknolojisi ürünleri üretilir. Ayrıca İstanbul’da AR-GE merkezi vardır.

Bosch Nasıl Bir Marka?

Bosch, kaliteli ve güvenilir beyaz eşya, teknoloji ve sanayi ürünleriyle biliniyor. Ayrıca müşterileri için güçlü bir iletişim ağına sahiptir. En önemli özelliklerinden biriyse Türkiye’de geniş bir dağıtım ve servis ağına sahip olmasıdır.

Bosch Teknik Servis Ücreti Ne Kadar?

Bosch, garanti süresi devam eden beyaz eşya ve diğer ürünler için teknik servis ücreti almıyor. Ancak garanti süresi bittiyse 150 TL teknik servis ücreti alınmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Bosch müşteri hizmetleri numarası 444 6 333 ile görüşebilirsiniz. Online servis kaydı oluşturmak için buraya tıklayın.

Bosch Ek Garanti Nasıl Yapılır?

Bosch markalı ürün satın aldığınızda 14 gün içinde Bosch çağrı merkezi 444 6 333 ile iletişime geçerek ek garanti yaptırabilirsiniz. Ek garanti süresi ürünün kategorisinde göre 2 veya 4 yıl olarak belirleniyor.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir