Instagram video indir

Konuşanlar 65. Bölüm İzle | Konuşanlar Dizipal izle

Türkiye’nin en çok seyredilen gösterisi olmayı sürdüren Konuşanlar’da yepyeni bir hafta daha ekranlardaki yerini alıyor. Hasan Can Kaya’nın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan başarılı yapım yine kahkaha tufanına sahne olacak. izleyiciler de komedi dolu anlara tanıklık etmek üzere araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 64. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.
Konuşanlar 65. Bölüm İzle | Konuşanlar Dizipal izle ÇağrıMerkezin

 EXXEN Konuşanlar 2. sezon 65. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri Konuşanlar dizipal haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı? Görüşlerinizi bekliyoruz.

Konuşanlar 2. sezon 65. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN’de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar’ın yeni bölümü yine bomba gibi. Kızının doğması nedeniyle dövme yaptırmak isteyen bir konuşan, eşi ile kendi baş harflerini de birleştirerek ADS yazdırmaya karar verdi ama Adana Demirspor olduğunun farkında değildi. Eski sevgilisinin kış aylarında ayakkabı giydirmesinin alında farklı nedenler olduğunun farkına varamayan bir konuşan herkesi güldürdü. Kiloyla döviz alıp satan konuşan da salonı gülmekten kırıp geçirdi.


Konuşanlar 2. sezon 65. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN’de yayınlanan Konuşanlar’ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

Exxen Konuşanlar 65. Bölüm Full İzle, Konuşanlar 65. Bölüm Tek Parça İzle, Hasan Can Kaya Konuşanlar İzle, Konuşanlar Bilet 2022

Bu sohbet bildiklerinizden çok farklı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor, ardından birbirinden ilginç sorular geliyor ve eğlence katlanarak tavan yapıyor. Her bölümde kahkaha tufanı artıyor. Bu güldürüde yer almak isteyen izleyiciler Konuşanlar sahnesindeki yerini alıyor. 26 Nisan Salı günü yayına giren 65. yeni bölüme Selin, Meltem, Sıla, Aslı, Ayşegül ve Özgür’ün birbirinden komik anıları damga vuruyor. Kahkahanın tavan yaptığı Konuşanlar 65. bölüm haberimizde yer alıyor.

KONUŞANLAR 65. BÖLÜM FULL İZLE

Komedyen Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar’ın 65. bölümü yayına girdi. Her bölümde farklı konukların yaşamlarından hikayeler barındıran Konuşanlar, bu hafta da izleyiciyi kırdı geçirdi. Sınıfın en çok konuşan isimleri Hasan Can Kaya’nın radarına takıldı. Şimdi siz de Konuşanlar’ın 65. bölümü dahil olmak üzere tüm bölümlerine Exxen üzerinden ulaşabilirsiniz. Konuşanlar’ı Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV’den izlemeye başlayabilirsiniz. 

Konuşanlar 65. Bölüm İzle

Kısa süre zarfında büyük çıkış yakalayarak milyonlar tarafından sevilerek izlenen ve takip edilen Konuşanlar programı hafta içi cuma günleri yeni bölümleriyle izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. EXXEN platformu üyeleri tarafından heyecanla beklenen yeni bölümü ise 29 Nisan 2022 tarihinde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlanan her bölümü milyonlar tarafından izlenen Konuşanlar programının son yayınlanacak olan 65. bölümü şimdiden merak edilmeye başlandı.

EXXEN platformunun popüler programı Hasan Can Kaya ile Konuşanlar bu hafta da kaldığı yerden üyelerini ve katılımcılarını kahkaha tufanına tutmaya hazırlanıyor. Her bölümüyle heyecanla izlenen Konuşanlar da bu hafta da birbirinden ilginç konuklarıyla üyeleri ile buluşacak. Konuk ettiği insanlar arasından seçtiği kişilere yönelttiği  soruları ve aldığı komik cevaplarla Hasan Can Kaya ekran başındaki üyelerini gülme krizine sokacak.

Konuşanlar Dizipal Son Bölüm

EXXEN platformunda Hasan Can Kaya’nın sunumu ile ekrana gelen Konuşanlar 65. bölümü yayına girdi. Her hafta yayınlanan yeni bölümde farklı isimlerin yer aldığı Konuşanlar kahkahaları beraberinde getiriyor. Sizler de Konuşanlar bölümlerine ulaşmak için EXXEN’e üye olabilir; EXXEN + Spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş. EXXEN + spor paketini reklamsız olarak izlemek isterseniz ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilirsiniz. Cepte ve bilgisayarda zaman mekan fark etmeksizin Konuşanların yayınlanan tüm bölümlerini izlemeye başlayabilirsiniz.

Konuşanlar 65. Bölüm Tek Parça Full İzle

Konuşanlar 65. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link…

Konuşanlar 65. bölüm Youtube’dan tek parça olarak izleyebileceğiniz link…

Dizipal 229 com Hakkında

Türkiye’de yerel dillerinizde uluslararası film ve diziler izlemek istiyorsanız, android akıllı telefonlar ve tabletler için “Dizipal 229 Apk” nın en son sürümünü indirip ve yükleyebilirsiniz. Ayrıca dizipal 229.com web sitesi üzerinden de canlı yayın olarak anlık izleyebilirsiniz.

Teknolojideki bu son gelişmelerden sonra, insanlar bilgi ve eğlence almak için kullandıkları yolları yavaş yavaş değiştirdiler. Artık insanlar çevrimiçi TV kanallarını izlemek için kablo ve televizyondan daha çok android uygulamalarını ve web sitelerini tercih ediyorlar. Sizler de dizipal229 sitesine giriş yaparak canlı olarak izleyebilirsiniz.

Fakat Üçüncü taraf geliştiricilerin, android kullanıcıları için günlük olarak en sevdikleri video içeriğini ücretsiz olarak izlemeleri için düz yollar sağlayan yeni IPTV uygulamaları geliştirmeleri nedeniyle. Bu tür uygulamaların çoğu yasa dışıdır ve indirilmesi ve kullanılması etik değildir.

Dizipal 229 Uygulaması Nedir?

Yukarıda belirtildiği gibi, dizipal 229 web ve android kullanıcılarına, aylık ve yıllık aboneliklere abone olarak genellikle büyük para harcadıkları tüm akış hizmetlerini ücretsiz olarak almalarını sağlayan en son IPTV veya akış uygulamasıdır.

Netflix, exxen TV, Blu Tv, Hotstar gibi ücretli uygulamalara film ve dizi izlemek için büyük paralar ödeyip hüsrana uğramak istiyorsanız, tüm ücretli uygulamalardan kurtulmanız gerekir, bu uygulamayı akıllı telefonunuza ve tabletinize indirmeniz yeterlidir. .

Dizipal 229 .com uygulaması, premium IPTV uygulamaları veya akış uygulamaları için yeterli paraya sahip olmayan tüm kullanıcılar için en iyisidir. Tüm premium ve ücretsiz içerikleri ücretsiz olarak izlemelerini sağlar. Kullanıcılar yalnızca video içeriğini izlerken reklam alır.

Bu reklamlar, geliştiriciler tarafından gelir elde etmek için yerleştirilir. Ayrıca geliştiriciye bir miktar para ödeyerek reklamları kaldırmalarına olanak tanır. Bu reklamlar sizi rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirilir. Bu yüzden reklamlara aldırmayın, bu uygulamayı indirin ve Türk ve yabancı film ve dizileri izlemenin keyfini çıkarın.

Ana Özellikler

  • Dizipal App android cihazlar için güvenli ve yasal bir yayın uygulamasıdır.
  • Geniş bir yerel ve uluslararası Türkçe video içeriği koleksiyonuna ve ayrıca uluslararası video ve filmlere sahiptir.
  • Ayrıca Netflix, amazon prime ve çok daha fazlasının premium video içeriğini ücretsiz olarak izleme seçeneğiniz de var.
  • Hem yerel hem de uluslararası kullanıcılar için HDR ve 4k kalitesinde dublajlı ve orijinal video içeriği.
  • Uygulama Türkçedir, bu nedenle uluslararası kullanıcıların kullanmak için bir çevirmen uygulaması indirmeleri gerekir.
  • Bu uygulamayla ilgili en iyi şey, video içeriğinin hem yerel hem de uluslararası dillerde olmasıdır.
  • Altyazıları desteklemez ve ayrıca içinde reklamlar içerir.
  • Bu uygulamayı kullanmadan önce seçim yapmanız gereken dizipal229 gibi yerleşik birden çok sunucuya sahiptir.
  • Tüm video içeriği diğer akış kaynaklarından getiriliyor, bu nedenle herhangi bir veritabanı yok.
  • Videoları yayınlamak için harici oynatıcıya ihtiyaç duyar, bu nedenle filmleri ve dizileri arabelleğe alma ve gecikme olmadan izlemek için cihazınıza herhangi bir yüksek hızlı harici oynatıcı indirmeniz gerekir.
  • Çevrimiçi akış için yüksek hızlı internet bağlantısına ihtiyacınız var.
  • Cihazınıza film ve dizi indirme seçeneği de.
  • İndirmesi ve kullanması ücretsiz.
  • Ve daha fazlası.
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir