Instagram video indir

Media Markt Müşteri Hizmetleri | Media Markt Çağrı Merkezi 2021

Media Markt müşteri hizmetlerine bağlanmak ve media markt çağrı merkezine ulaşarak sorularınızı, önerilerinizi ve şikayetlerinizi bildirmek için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz.
Media Markt Müşteri Hizmetleri | Media Markt Çağrı Merkezi 2021 ÇağrıMerkezin

Media Markt çağrı merkezi numarası ve Media Markt telefon numarası iletişim merkezi ulaşmak için aşağıdaki bilgileri kullanabilir ve hızlı şekilde Media Markt çağrı merkezine direkt bağlanma yöntemini görebilirsiniz.

Media Markt, 1979 yılında Almanya’da kurulmuştur. Almanya’nın en büyük elektronik mağaza zincirine sahip olan Metro Group bünyesinde kurulmuştur. 50 binden fazla çalışanı bulunmaktadır. Metro Group; Almanya, İsviçre, Avusturya, Polonya ve Türkiye’de bulunan Saturn ve Media Markt mağazalarıyla tanınmaktadır.

Diğer konulara göz atın

Toplamda 15 ülkede 610’dan fazla mağazası bulunan Media Markt, teknoloji denince akla gelen ilk markalardan olma özelliği taşımaktadır. Media Markt’ta onlarca ürün kategorisinde bulunan yüzlerce ürün seçeneğiyle teknoloji severlerin en çok alışveriş yaptığı mağazalardan biri olma özelliği taşımaktadır. Media Markt’ta bulunan ürün kategorileri şu şekildedir; telefonlar, tv ve ses ürünleri, aksesuar, fotoğraf makinası ve kamera, beyaz eşya, ev aletleri, kişisel bakım, spor, oyun, hobi, bilgisayar bileşenleri.

Media Markt Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Pazartesi – Pazar 09:00 – 20:00 
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

Media Markt İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
En Yakın Media Markt Şubesi Size en yakın Media Markt şubesini görmek için tıklayın.
Yardım Sayfası Media Markt yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
Faks
Genel Müdürlük Adresi Yeşilce Mah. Eski Büyükdere Caddesi No: 65 TR-34418 Kağıthane / İSTANBUL
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

MEDİA MARKT Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Media Markt çağrı merkezi üzerinden sağladığı desteğiyle beraber tüm şikayet, soru, teknik konularda çözüm önerileri olmak üzere geri dönüşü en güvenilir şekilde sağlayan marka olarak bilindiği gibi en iyi şekilde desteğiyle beraber iletişim yollarında da başarılı destek sunmaktadır. Olası bir destek anında Mediamarkt müşteri temsilcisi telefon no üzerinden ulaşabilir, teknik problemlerle karşılaştığınızda, satın aldığınız teknolojik cihaz bozulması sorunu yaşadığınızda ya da şikayet bildirme gibi konularda aşağıda bulunan telefon numarasını kullanabilirsiniz.

MEDİA MARKT Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Media Markt Müşteri Hizmetleri
Media Markt Müşteri Hizmetleri

MEDİAMARKT MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Mediamarkt ürünlerinden dolayı yaşanan sorunları çözmek için her zaman aksiyon almaya hazır bir markadır. Küresel bir marka olmanın getirdiği sorumluluk ile müşteri memnuniyeti merkezli hareket eden firmanın çağrı merkezine 0850 250 1 500 üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Media Markt müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

MEDİAMARKT ŞİKAYET HATTI

Mediamarkt şikayet hattı her zaman, en kıymetli varlığı olan müşterilerinin, alışverişlerinde ve yaşamış olduğu her türlü problemde yardıma hazır olarak beklemektedir. Yukarıda belirtilen çağrı merkezi numarasını arayarak sorununuzu aktarmanın yanı sıra, www.mediamarkt.com.tr üzerinden iletişim formunu doldurarak veya [email protected] mail adresi üzerinden bizlere ulaşarak sorularınıza çözüm bulabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz ile sorun yaşamış olursanız, yaşadığınız sorunlarınızı da çözüm bulmanız için yaşanan sorunlarınızı bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Media Markt müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Media Markt şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Media Markt’ın 0850’li bir çağrı merkezi numarası bulunmaktadır. Bu çağrı merkezi aracılığıyla internet üzerinden ve mağaza aracılığıyla satın aldığınız ürün hakkında yaşadığınız sorunları bildirebilir, online sipariş aşamasında yaşadığınız sorunları, üyeliğiniz hakkında yaşanan sorunları ve istek, soru, öneri ve görüşlerinizi Media Markt’a; size en yakın Media Markt mağazasını öğrenebilirsiniz. Ayrıca aşağıda sizlere vereceğimiz aktif olarak kullanılan Media Markt e-posta adresiyle de iletişim kurabilirsiniz. Çağrı merkezine haftanın 7 günü saat 09.00 ve 22.00 arasında ulaşabilirsiniz.

Media Markt Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
0 850 222 1 500

Media Markt İletişim E-Posta Adresi
[email protected]

MEDİA MARKT Destek E-posta Adresi

MEDİA MARKT Facebook

MEDİA MARKT Twitter

MEDİA MARKT İnstagram

Arama Terimleri: media markt iletişim bilgileri, media markt telefon no, media markt irtibat tel, media markt canlı destek, media markt müşteri temsilcisi, media markt şikayet hattı, media markt müşteri hizmetleri numarası, media markt çağrı merkezi numarası, media markt iletişim numarası, media markt çağrı merkezi, media markt müşteri hizmetleri direk bağlanma

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir