Instagram video indir

UCUZABİLET müşteri hizmetleri

UCUZABİLET müşteri hizmetleri ÇağrıMerkezin

UcuzaBilet Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 

ETStur markası olan ucuzabilet.com, ucuz uçak bileti bulacağınız, otel konaklama imkanından faydalanacağınız en iyi Türkiye’de bulunan şirketlerden biridir. Online uçak bileti ya da online otel – konaklama fırsatlarını çok uygun fiyatlarda bulacağınız Ucuzabilet müşteri hizmetleri ile istediğiniz her zaman 444’lü telefon numarasından bilgi ve destek alabilirsiniz.

çağrı merkezi numarası
e-posta adresi
yardım sayfası https://www.ucuzabilet.com/yardim
hızlıca müşteri hizmetine bağlanma Yurtiçi bileti için 1’i yurt dışı için 2’ yi tuşlayın direk müşteri hizmetleri ile görüşebileceksiniz. Varsa, PNR numaranızı hazırlamanız önerilir.
zorluk 2/10
süre Tahmini bekleme süreniz 3 dk.
çağrı merkezi çalışma saatleri 7/24
genel merkez adres Merdivenköy Mh. Nur Sk. 1/8 C Blok Kadıköy – İSTANBUL 0850 737 8 737

UCUZA BİLET MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREK BAĞLANMA

Ucuza Bilet müşteri hizmetleri ile direk bağlantı kurmak için yukarıdaki numarayı arayabileceğiniz gibi; indirimlerden ve fırsatlardan haberdar olmak için internet sitemize kayıt olabilirsiniz. Böylelikle indirimli uçak tarifelerini rahatlıkla takip edebilirsiniz. Bizleri facebook, twitter ve instagramdan takip edebilir ve mesajınızı bırakabilirsiniz. Müşteri hizmetlerimiz uçak bileti değişikliğiniz, iptal ya da bilet değişikliği gibi konularda kişilerin devamlı yanındadır.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için Ucuza Bilet müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

UCUZA BİLET ŞİKAYET HATTI

Müşterilerin her türlü soru ya da sorunlarında müşteri hizmetlerimiz daima yardımcı olacaktır. Bizleri yukarıdaki numaradan arayabilir ve karşılaşmış olduğunuz şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. Sizlerin her türlü şikayetleri değerlendirilip tarafımızca giderilecektir.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Ucuza Bilet müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Ucuza Bilet şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Ucuza Bilet Çağrı Merkezi İletişim Numarası Şikayet Hattı

0850 737 8 737

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Ucuza Bilet çağrı merkezi numarasına 0850 737 8 737 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim

Adres: Merdivenköy Mh. Nur Sk. 1I/11 C Blok Kadıköy – İSTANBUL
Telefon : 0850 737 8 737
Fax: 0216 348 83 56
E Posta: [email protected]

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir