Instagram video indir

KFC Müşteri Hizmetleri | KFC İletişim

KFC Müşteri Hizmetleri | KFC İletişim ÇağrıMerkezin

Kentucky Fried Chicken veya yaygın ismiyle KFC, dünyanın en büyük ikinci restoran zinciridir. KFC, 130’u aşkın ülkede hizmet vermektedir ve ülkelere göre farklı menü seçeneklerine sahiptir. Örneğin, ABD’de domuz etli ürünler yaygınken Türkiye’de dana ve tavuk etiyle hazırlanan ürünler satışa sunulur. Aynı zamanda Hindistan’da etsiz veya vegan menüler yaygındır. ‘Parmak Isırtan Lezzet’ sloganıyla hizmet veren KFC, 1952 yılında kurulmuştur. KFC tavukları, 11 farklı baharatın eşsiz uyumu ile hazırlanır ve günümüzde gerçek tarifi hala gizlidir. Aynı zamanda ‘kovadan tavuk yeme’ fikri ve paketlemesi de ilk defa KFC tarafından yapılmıştır. Günümüzde KFC, Andorra’dan Zimbabve’ye kadar onlarca farklı ülkede binlerce restoranıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

KFC Çağrı Merkezi

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Pazartesi – Pazar 09:00 – 22:00 
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra operatör yardımıyla direkt bağlanabilirsiniz.

KFC İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
İşlem Rehberi Rehber için tıklayın.
En Yakın KFC Size en yakın KFC şubesini görmek için tıklayın.
KFC Kariyer İş başvurusu için tıklayın.
Genel Müdürlük Adresi Merkez Mah. Ayazma Cad. No:37 Papirus Plaza K:5 Kağıthane, İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn

KFC’nin müşteri hizmetleri numarası, restoran destek merkezi telefon numarası ve genel müdürlük adres bilgileri bulunmaktadır. Bu iletişim bilgilerinden KFC ile iletişime geçebilir, yaşamış olduğunuz sorunları iletebilir ve ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca yorumlar kısmından KFC ile ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

KFC Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
444 35 55

KFC Restoran Destek Merkezi Telefon Numarası
0212 705 00 00

KFC Genel Merkez Adres
Papirüs Plaza Merkez Mahallesi Ayazma Caddesi No: 37 Kat: 5 34406 Kağıthane/İST

Arama Terimleri: kfc çağrı merkezi, kfc iletişim, kfc telefon numarası, kfc müşteri hizmetleri, kfc irtibat tel, kfc şikayet hattı, kfc şikayetvar, kfc genel müdürlük, kfc adres, kfc tüketici danışma hattı

Özel üretimli ürünlerinde 11 çeşit farklı baharat kullanan KFC, dünya genelinde geniş bir kitleye sahiptir. Yılların getirdiği tecrübe ile her geçen gün daha da büyüyen KFC, müşteri hizmetleri numarasına da sahiptir. KFC’nin müşteri hizmetlerine bağlanmak ve müşteri hizmetleriyle görüşmek isterseniz 444 35 55 numarasını tuşlayabilirsiniz.

KFC Çağrı Merkezi Numarası

Ülkemizde oldukça sevilen bu marka, McDonalds, Burger King ve diğer gıda sektöründeki büyük firmalarla rekabet halindedir. Tavuk ürünleri konusunda özel soslarıyla birçok yemek severin dikkatini çeken bir markadır. Tadına bakan tavuk severler, KFC markasını her zaman takip etmekte ve sık sık ziyaret etmektedir.

Eğer sizler de KFC ile iletişime geçmek istiyorsanız KFC 444 lü müşteri hizmetleri numarası 444 3 555’i arayarak son derece pratik bir şekilde istek, öneri ve şikayet dışında siparişte verebilirsiniz.

KFC Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası
444 3 555

KFC Restoran Şikayet İletişim Telefon Numarası
0216 228 77 77

KFC Genel Müdürlük Adresi
Barbaros Mahallesi, Begonya Sok. No:3 Nidakule Ataşehir Kuzey Kat: B1 No:60 34746 Ataşehir, İstanbul, Türkiye

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir