Instagram video indir

Yemeksepeti Çağrı merkezi direk bağlanma 2021

Yemeksepeti Çağrı merkezi direk bağlanma 2021 ÇağrıMerkezin

Yemek Sepeti Çağrı Merkezi

Yemeksepeti müşteri hizmetleri ile hızlı kolay bir şekilde istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. Yemeksepeti müşteri hizmetleri 7/24 saat boyunca ulaşabilirsiniz.

Telefon Numarası
Çalışma Saatleri Yemek Sepeti çağrı merkezi 7/24 aranabilir.
Direkt Bağlanma Çağrı merkezini aradıktan sonra ilk ses kaydında 0’ı ikinci ses kaydında 5’i tıklayarak direkt bağlanabilirsiniz.

Yemek Sepeti İletişim

Müşteri Hizmetleri Numarası
Müşteri Hizmetleri E-Mail Adresi
İletişim Formu Form için tıklayın.
Harcama İtiraz Formu Form için tıklayın.
Yardım Sayfası Yemek Sepeti yardım ve öneriler sayfası için tıklayın.
KEP Adresi
Genel Müdürlük Adresi Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi No:175, C Blok, 34394 / Esentepe / Şişli / İstanbul
Genel Müdürlük Telefon Numarası
Sosyal Medya Hesapları Facebook, Twitter, Instagram,YouTube, LinkedIn

Yemek Sepeti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yemeksepeti ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Aşağıda Yemek Sepeti ile ilgili en çok merak edilen sorular ve cevapları yer alıyor. Siz de Yemeksepeti hakkında görüş, öneri ve şikayetlerinizi yorumlarda belirterek binlerce kişiye yardımcı olabilirsiniz!

Yemek Sepeti İndirim Kodu Nasıl Alınır?

Kullanıcılar, Yemeksepeti indirim kodu ile 5, 10, 20 TL gibi farklı tutarlarda yemek siparişi verebiliyor. Yemek Sepeti indirim kodu almak için ‘Yemeksepeti Cüzdan’ uygulamasına para yükleyebilir veya restoranların hediye çeklerini kullanabilirsiniz. Ancak Yemek Sepeti indirim kodu almak çoğu zaman zor oluyor.

Yemek Sepeti Joker İndirimi Nasıl Kullanılır?

Bölgenizdeki restorantlardan Yemeksepeti Joker indirimi ile fırsatlarla dolu bir sipariş verebilirsiniz. Kişiye özel olarak farklı restorantlardan çıkan Joker indirimleri sayesinde 30 TL’lik alışveriş için 20 TL, 120 TL’lik siparişiniz için 70 TL ödeyebilirsiniz. Joker indirimi kullanmak için Yemeksepeti menüsüne göz atmanız yeterli. Sistem otomatik olarak joker indirimi yolluyor.

Yemeksepetinde Muhtar Nedir? Ne İşe Yarar?

Yemek Sepeti kullanıcıları, her hafta bölgelerindeki en yüksek sipariş sayısına ulaşarak Mahalle Muhtarı olabiliyor. Kullanıcılar, Mahalle Muhtarı rozetini alıyor ve yorumlarda en süt sırada yer alıyor. Aynı zamanda dönem dönem muhtarlar 50 TL hediye çeki kullanabiliyor.

Yemek Sepeti Restoran Kaydı Nasıl Yapılır?

Pastane, restoran, lokanta vb. iş yerlerinizi Yemek Sepeti’ne ücretsiz kayıt ettirebilirsiniz. İş yeri ismi, adresi, tabelası, mail adresi vb. bilgileri Yemek Sepeti’ne ulaştırmanız gerekiyor. Yemek Sepeti, restoran kaydı için ücret talep edilmiyor. Ayrıntılı bilgi için  adresine mail atabilir veya buraya tıklayabilirsiniz. 

Yemeksepeti Komisyonu Ne Kadar?

Yemek Sepeti’ne kayıtlı olan üye iş yerleri, her sipariş için belirli oranda komisyon ödemek zorundadır. Aksi takdirde üyelik tamamlanmıyor. Yemek Sepeti komisyon oranı %8 ve %12 arasında farklılık göstermektedir.

Yemek Sepeti Siparişim Nerede?

Siparişlerinizi hazırlama ve yolda aşamaları olarak farklı adımlarda görebilirsiniz. Yemeksepeti sipariş takibi için mobil uygulamada yer alan siparişlerim kısmınıinceleyebilir veya adresine isim – soy isim vb. bilgilerinizi gönderebilirsiniz. Aynı zamanda Yemeksepeti iletişim  numarasını arayarak da siparişinizin durumunu öğrenebilirsiniz.

Yemeksepeti Nerelerde Var?

Yemeksepeti 81 ilde hizmet vermektedir. Ancak bölge, şehir ve ilçelere göre Yemeksepeti’ndeki restoran sayısı farklılık göstermektedir. Örneğin, İstanbul’da bir mahallede 100 restoran bulunabilirken diğer şehirlerde bu sayı daha az olabilir.

Yemeksepeti Kredi Kartı Ekleme Nasıl Yapılır?

Siparişlerinizi online ödemek için banka veya kredi kartınızı ekleyebilirsiniz. Yemeksepeti’ne giriş yaparak siparişinizi oluşturun sonraki aşamada ödeme yöntemi olarak online kredi kartı seçin ve kart bilgilerinizi yazdıktan sonra kaydet’e tıklayın.

Yemek Sepeti Sipariş İptali Nasıl Yapılır?

Siparişinizi farklı sebeplerle iptal edebilirsiniz. Yemek Sepeti siparişinizi iptal etmek için canlı yardım ile veya  çağrı merkezi ile görüşebilirsiniz. Ancak siparişiniz yola çıktıysa iptal ettiremeyebilirsiniz.

Yemek Sepeti Banabi Nedir?

Banabi, Yemeksepeti tarafından kurulan online market ve alışveriş platformudur. Kullanıcılar, Yemeksepetine girerek sol kısımdan Banabi’yi seçerek market siparişi oluşturabiliyor. Meyve sebze, kahvaltılık, teknoloji ürünleri, çiçek, fırın ürünleri vb. geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yemeksepeti Banabi’ye ulaşmak için tıklayın. 

Yemeksepeti Banabi Hangi İllerde Var?

2021 itibariyle Yemeksepeti Banabi, 28 şehirde hizmet veriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa, Edirne, Hatay, Malatya, Trabzon, Manisa, Yalova, Gaziantep, Denizli, Kütahya, Balıkesir, Aydın, Konya, Mersin, Samsun, Bodrum, Muğla, Tekirdağ, Bolu vb. şehirlerde Yemeksepeti Banabi kullanılabilir.

Yemeksepeti müşteri hizmetleri

Yemeksepeti müşteri hizmetleri ile her şey çok kolay. Yemeksepeti müşteri hizmetleri anlık olacak. Yemeksepeti müşteri hizmetleri sorunsuzdur. Yemeksepeti müşteri hizmetleri güvenilirdir. Yemeksepeti müşteri hizmetleri hızlıdır. Yemeksepeti müşteri hizmetleriiyidir. Yemeksepeti müşteri hizmetleri güven verir. Yemeksepeti müşteri hizmetleri paketleri vardır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri sayfaları öne çıkarır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri en iyisidir. Yemeksepeti müşteri hizmetleri keşif et kısmına çıkarır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri fenomenler ve sayfalar alır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri satış sayfalarının vazgeçilmezidir. Yemeksepeti müşteri hizmetleri en iyisi olur. Yemeksepeti müşteri hizmetleri her an alımı vardır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri kolaydır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri pratiktir. Yemeksepeti müşteri hizmetleri hızlı olur. Yemeksepeti müşteri hizmetleri anlık gönderim vardır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri avantajlıdır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri şifresiz işlemdir. Yemeksepeti müşteri hizmetleri hızlıdır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri daha iyisi yoktur. Yemeksepeti müşteri hizmetleri hızlı olacaktır. Yemeksepeti müşteri hizmetleri en iyisi olur. Yemeksepeti müşteri hizmetleri farkları ile yer alır.

İletişim Sayfası – Yemek Sepeti

İletişim Sayfası – Yemek Sepeti. Siparişleriniz ile ilgili destek hattımıza hemen ulaşmak için web ve uygulamalar üzerinde yer alan canlı yardım butonuna tıklayabilirsiniz. Görüşleriniz için [email protected] adresine email gönderebilir veya 444 5 445 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Şirket Unvanı.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Direk …

13.03.2021 · Yemek Sepeti Müşteri hizmetleri telefon numarası: 444 5 445. Türkiye’nin ilk çevrimiçi yemek siparişi verme adresi olan YemekSepeti, 2001 yılında kurulmuştur. Ülkemizin birçok şehrinde hizmet veren proje, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de …

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Müşteri şikâyet, öneri, merak edilenler ve istekler için çağrı merkezi numaraları 7/24 hizmet vermekte ve iletişim sağlamak için 444 5 445 numaralı telefona ulaşmak yeterlidir. Müşteri temsilcisi ile konuşarak detaylı bilgiyi alma imkanınız bulunmaktadır.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri 444 | Yemek Sepeti Banabi …

Yemek Sepeti müşteri hizmetleri sadece Türkiye’de ve Kıbrıs’ta hizmet veren çevrim içi yemek sipariş ver sitesidir. Yemek Sepeti ile anlaşmalı olan 25.000’den fazla restoranın menülerine ulaşım sağlayarak, ekstra ücret vermeden yemek siparişi verebilen müşteriler, Joker …

Yemeksepeti Banabi Çağrı Merkezi / İletişim / Müşteri …

23.08.2020 · Banabi Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası. Yemeksepeti iletişim sayfası üzerinde yer alan müşteri hizmetleri iletişim numarasını kullanarak Banabi ve Yemeksepeti üzerinden gerçekleştirilen tüm alışverişler hakkında ödeme, iptal, iade, değişiklik veya şikayet, öneri bildirimleri için taleplerinizi iletmeniz mümkündür.

Yemek Sepeti Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri …

5.03.2017 · Yemeksepeti müşteri hizmetleri numarası üzerinden aklınıza gelen sorulara ya da sipariş oluşturma aşamaları ile ilgili sorunlara ya da uygulama ile ilgili problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma. Oldukça yaygın bir şekilde kullanılan uygulama oldukça beğeni toplamıştır.

YemekSepeti.com Müşteri Hizmetleri ve İletişim Bilgileri …

13.08.2018 · Sizlerle yukarıda paylaştığımız müşteri hizmetleri çağrı merkezi numarası ile, müşteri temsilcileri ile iletişim kurabilir, kafanızda ki soruları ve fiyat bilgisini alabilirsiniz. Mail için ise; [email protected] mail atarak firma hakkında ki görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası | Müşteri …

20.12.2019 · Müşteri Hizmetleri Numarası. 2000 yılında Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek sipariş sitesi olarak hayatımıza giren Yemek Sepeti, ülkemizde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde anlaşmalı olduğu 11.000’den fazla restorana yemek sipariş vermemizi sağlamaktadır.

Yemek Sepeti iletişim bilgileri, şikayet hattı – Yaşam …

29.10.2020 · Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri. Yemek Sepeti müşteri hizmetlerine bağlanarak sipariş verebilir, siparişinizin durumu hakkında bilgi alabilir ya da Yemek Sepeti canlı yardım ile …

YEMEK SEPETİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ – İSTANBUL – BEŞİKTAŞ …

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri şikayet ve yorumları okuyabilir, Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir, aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri yorumlar, şikayetler, görüşler, öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için alttaki iletişim formunu doldurup bize gönderebilirsiniz.

Yemek Sepeti Müşteri Hizmetleri ve Telefonu

Telefon Numaraları. Müşteri Hizmetleri Destek 0 212 359 18 18. 14,59 kr/dk. Müşteri Hizmetleri Destek – 2 444 5 445. 14,59kr/dk.

YemekSepeti.com Müşteri Hizmetleri ve İletişim Bilgileri …

13.08.2018 · Türkiye’nin en büyük İnternet projesi olan ve yemek sektöründe çığır açan YemekSepeti.com’un müşteri hizmetleri telefon numarası ve müşteri temsilcisi iletişim bilgileri aşağıdadır. İade, şikayet, soru ve önerileriniz için bu hatları arayabilirsiniz.

Yemeksepeti Müşteri Hizmetleri Numarası

26.06.2019 · Yemeksepeti Müşteri Hizmetleri Numarası 26 Haz, 2019 – admin – Beğen Ülkemizde Nevzat Aydın tarafından yerli girişim olarak hayata başlayan ve rekor rakamlar ile satılan Yemeksepeti her geçen gün daha fazla kitle tarafından kullanılıyor.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Posts
Youtube video indir